Geçen maç Takımın en iyisiymiş yahu bu kanserin ptt 2 ligde bile oynamaya hakkı yok üste biri yazmış ayağı kopsa ne iyi olur izlerken sinir krizleri geçiriyorum bu herifi. Hiç bir zaman güvenim yok hatta yarın maçı verirsek bu moron sayesinde veririz belhandayı buna yeğlerim ben o kadar boş bi oyuncu hele kısa mesadefen topu havadan atması yokmu kendi arkadaşları nasıl dayanıyor onuda anlamıyorum 1 metreönünde ki adama topu öyle bir atıyor ki adam can cekişiyor kontrol etmek için , attığı toplar suda taş sektirirmişsiniz gibi gidiyor allah bi adama duran toplar dışında hiçmi yetenek vermez abi ne uzun top atabilir ne kısa ne şut çekebilir ne koşar. Bu adam 2011 döneminde melonun ekmeğini yedi açın o dönemin özetlerini izleyin o kadar kanser oynuyor ki bu adama niye o dönem iyi futbol oynadı muammelesi çekiliyor onuda bilmiyorum hatta şu dönemden daha kötü oynuyor attığı frikiklermi şampiyonluklarmı insanların gözünü boyadı bilmiyorum ama Galatasaray tarihine bu adam kadar kene gibi yapışan başka bi oyuncu hatırlamıyorum ben yok yani.

En iyi dönemlerinde bile şampiyonlar liginde hiç varlık gösterememişti

Her şeye rağmen ne kendisine ne de Belhandaya gram güvenmiyorum eskiden 30 metreden çivi gibi şut çeken adam şimdi 20 metreden topu kaleye zor yetiştiriyor hiç gücü yok ki bitik

Geçen maç Takımın en iyisiymiş yahu bu kanserin ptt 2 ligde bile oynamaya hakkı yok üste biri yazmış ayağı kopsa ne iyi olur izlerken sinir krizleri geçiriyorum bu herifi. Hiç bir zaman güvenim yok hatta yarın maçı verirsek bu moron sayesinde veririz belhandayı buna yeğlerim ben o kadar boş bi oyuncu hele kısa mesadefen topu havadan atması yokmu kendi arkadaşları nasıl dayanıyor onuda anlamıyorum 1 metreönünde ki adama topu öyle bir atıyor ki adam can cekişiyor kontrol etmek için , attığı toplar suda taş sektirirmişsiniz gibi gidiyor allah bi adama duran toplar dışında hiçmi yetenek vermez abi ne uzun top atabilir ne kısa ne şut çekebilir ne koşar. Bu adam 2011 döneminde melonun ekmeğini yedi açın o dönemin özetlerini izleyin o kadar kanser oynuyor ki bu adama niye o dönem iyi futbol oynadı muammelesi çekiliyor onuda bilmiyorum hatta şu dönemden daha kötü oynuyor attığı frikiklermi şampiyonluklarmı insanların gözünü boyadı bilmiyorum ama Galatasaray tarihine bu adam kadar kene gibi yapışan başka bi oyuncu hatırlamıyorum ben yok yani.
Senelerce o bölgede Mustafa Sarp gibi bir adam oynayınca bonus olarakta yanlarında Barış özbek ve Ayhan olunca insanlar selçuk'a xavi muamelesi yaptılar tabi ortasahamıza Melo ve Sneijder gibi yıldızlarda gelince pek sırıtmadı.

Senelerce o bölgede Mustafa Sarp gibi bir adam oynayınca bonus olarakta yanlarında Barış özbek ve Ayhan olunca insanlar selçuk'a xavi muamelesi yaptılar tabi ortasahamıza Melo ve Sneijder gibi yıldızlarda gelince pek sırıtmadı.
Mustafa Sarp en azından milyonlarca euro alan fitne çıkartan hain bir fenerli değildi...

şükürler olsun hocada farkına vardı birşeylerin , İnşallah bir daha yüzünü dahi görmeyeceğiz. Bugun ki serzenişlerimizin üzerine o kadar iyi oldu ki bi sevinç cığlığıda bu herifi görmeyince attım ben.

Bu adama ettiğim bedduanın haddi hesabı yok bunu başımıza aysal bela etti bizim kurtulduğumuz gün adak adadım kurban kesicem. bu kadar çöp form ile şu takımı sömüren başka bi oyuncu yoktur tarihde ve halen savunanları var hoca'da buna dahil. Kim var bu adamın arkasında hükümetmi , hangi güç bu adamın arkasında çözemedik. Bir sürü teknik direktörün oyuncunun başını yaktı bu adam ama hala kendisi bu klüpten para yiyior.

alanya maçında oynamayacağını garantilediğin için teşekkürler

Yasin,sinan,eren,ahmet, filn benim umrumda değil bu adam 5 yıldır klübün parasını sömüyor 5 yıldır 1 tane maçda iyi oynamışlığı yok, Medyanın pohpohlaması bilmiyorum arkasında kimler var ama biz hocaya güvendik abdulrahime güvendik gammazları hainleri temizliyolar diye bu adam hala klüpte. Çok sinirliyim bu adama resmen karşıma alıp 24 saat her türlü hakareti etmek istiyorum arkadaş. Neymiş sözleşmesi varmış at a2'ye sürünsün bu adamın ne özelliği var yahu bizim klübemizde oturabiliyo kafayı yiyeceğim ben arkadaş. Tudorla ıslıklanan herif terimle olumlu tezahurat almaya başladı sebebi ne nedeni ne anlayamıyorum. Şu takıma gelmiş geçmiş en büyük beladır bu adam yeri geldi bunun yüzünden teknik direktörler kovuldu yeri geldi oyuncular kovuldu. Yıllarca takımda ki yeni çeriliğin başını yaptı herkesin başını kesti kestirdi ama bi türlü biz bu elemanı kesemedik kurtulamadık yazıklar olsun diyecek birşey yok olurda biz bu sene şampiyon olursak seneye bu adamı ilk 18'da dahi görürsem pasoligimi kırıcam maç filanda izlemeyeceğim istersek şampiyonlar ligini alalım bu herifi gördükce ben maç filan izlemeyeceğim.

bu kepazenin 3.5 milyon euro 1 senelik daha sözleşmesi var.fatih terim varsa kendisinin sözleşmesi uzatılacaktır mutlaka

Geri
Üst Alt