İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.526
- 3.924
- 1.278
Geçen maç Takımın en iyisiymiş yahu bu kanserin ptt 2 ligde bile oynamaya hakkı yok üste biri yazmış ayağı kopsa ne iyi olur izlerken sinir krizleri geçiriyorum bu herifi. Hiç bir zaman güvenim yok hatta yarın maçı verirsek bu moron sayesinde veririz belhandayı buna yeğlerim ben o kadar boş bi oyuncu hele kısa mesadefen topu havadan atması yokmu kendi arkadaşları nasıl dayanıyor onuda anlamıyorum 1 metreönünde ki adama topu öyle bir atıyor ki adam can cekişiyor kontrol etmek için , attığı toplar suda taş sektirirmişsiniz gibi gidiyor allah bi adama duran toplar dışında hiçmi yetenek vermez abi ne uzun top atabilir ne kısa ne şut çekebilir ne koşar. Bu adam 2011 döneminde melonun ekmeğini yedi açın o dönemin özetlerini izleyin o kadar kanser oynuyor ki bu adama niye o dönem iyi futbol oynadı muammelesi çekiliyor onuda bilmiyorum hatta şu dönemden daha kötü oynuyor attığı frikiklermi şampiyonluklarmı insanların gözünü boyadı bilmiyorum ama Galatasaray tarihine bu adam kadar kene gibi yapışan başka bi oyuncu hatırlamıyorum ben yok yani.