Umarım doğru değildir, yoksa ne maça giderim, ne de storelardan bir çöp bile almam.

İnsanların zekasıyla dalgamı geçiyorlar.

Pasta kesmeye adam lazım tesislerde. Giderse büyük eksiklik yaşarız
Bu konuda hakkını verelim ama.

Pasta kesme konusunda işinin eri adam. Böyle iyi pasta kesen adam kolay kolay bulunmaz.

Bakın hem çok fedakârlık yapmış %50 indirmiş maaşını, örnek Galatasaraylı!!!

sent via GSC

Fatih Terim: ''Ben olsam Sabri'yi göndermezdim''

Lisesi, Floryası ahbab çavuş ilişkisi kaynıyor. Kontrole gitsek iş ahlakı olan bir tane profesyonele rastlamayız.

Cebinizi doldursun Galatasaray...

Yıllık 8.5 milyon TL artı puan başı bonus alacakmış.

Fatih Terim: ''Ben olsam Sabri'yi göndermezdim''

Lisesi, Floryası ahbab çavuş ilişkisi kaynıyor. Kontrole gitsek iş ahlakı olan bir tane profesyonele rastlamayız.

Cebinizi doldursun Galatasaray...
senin elinde Linnes ve Mariano varken bunu demek bu iki oyuncuyada çok ayıp.

Yav adam üclü orta sahasinin resmen siralama olarak ücüncü yedegi. Öyle adam 600-700 bin € dan fazla almamali. 1,5 Milyon net alirsa, Bundesligada 7-8 takimin en fazla para alan adami olur.

Niye sezon sonu beklenmiyor? Atalay, Celil ve Mustafa Kapi performans gösterirlerse, bunlarin ücü rahat Selcukun yerine kaplar. Ve bunlar toplam 100 bin € anca kazanir

bu cenaze ile sozlesme imzalayanin g.tunde bagsur ciksin

Yav adam üclü orta sahasinin resmen siralama olarak ücüncü yedegi. Öyle adam 600-700 bin € dan fazla almamali. 1,5 Milyon net alirsa, Bundesligada 7-8 takimin en fazla para alan adami olur.

Niye sezon sonu beklenmiyor? Atalay, Celil ve Mustafa Kapi performans gösterirlerse, bunlarin ücü rahat Selcukun yerine kaplar. Ve bunlar toplam 100 bin € anca kazanir
iyi de sözleşme zaten takıma fayda versin diye değil, bu adam bizden, bizim arkadaşımız olarak görüldüğü için veriliyor. yani iş ile arkadaşlığı ayıramayan çiftlik başı tarafından karar veriliyor buna. GS kimin umrunda, yiyecekse bizim ekürimiz yesin deniliyor

Bununla sözleşme yenileyenin bıyığı dökülsün, evi yıkılsın.

Fatih Terimi Allah bildigi gibi yapsin. Ocagimiza incir agaci dikti. Bu herif sozlesme alirsa daha futbol felan izlemem.

seviniyorduk sözlesmesi bitiyor diye ama malesef ki apo gibi bi capsızdanda bu beklenirdi uzatın bu cöpün sözlesmesini hemde 1.5 milyon euroya aferin

Bununla kontrat uzatanın suratı Dursununki gibi yağlansın.

sent via GSC

selçukla sözleşme mi yenilendi yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum.çoluğunuzdan çocugunuzdan çıksın gün yüzü görmeyin inşallah kimin bu işte katkısı varsa...

gönderin gitsin yow ne sözleşmesi. İnşallah doğru değildir.

hayir birde parada indirime gitti deniyor. sonra borcun var. niye bu ve bunun gibi cenazeye 1.5 milyon euro verdigin icin

Amcaaaaaa tek gecede 150.000 TL'yi cebine indirdin yine amcaaaaaaaaaaaaa

Yeni sözlesmen simdiden hayirli olsun ahbap.

Geri
Üst Alt