8 sezon oynamış yaklaşık 25-26 milyon euro para kazanmış bu kulüpten. İnanılmaz birşey bu. İlk 2 sezonu çıkar, koca bir hiç bu adam. Son kez 4 milyon TL'yi futbolcu olarak söğüşleyecek, akabinde de kendisi antrenör olarak beslenmeye devam edilecektir. UEFA kupasını kazanan kadroda bile böylesine bir ayrıcalık sahibi olmadı hiç kimse.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolculuğunu çok konuştuk da TD lük için çok çok pasif bir kişiliğe sahip, asla yapamaz, deneyeceğini sanmıyorum. Denerse de bir müddet yancılık yapmaktan öteye gidemez...

Bir adamın TD lüğe uygunluk açısından sahip olması gereken, futbolu bilmesi kadar önemli özellik, ileri derecede baskın bir karaktere sahip olmasıdır. Sonradan geliştirilebilecek bir şey de değildir.

Ulan fedakarlik falan yapti diyenlere gülüyorum. Adam 2014/16'dan beri yatarak aldigi paralarin hatti hesabi yok, 5-10 maca cikacak bir sezonda kapti yine 600'000 euroyu

Maasimi Galatasaray belirler demisdi. Hangi hain 600.000 euro yazdi acaba? 200.000 euro felan verseydiniz ya? Adam 4-5 senedir yatarak 3 milyon gotururken iyidi? O senelerin parasini cikarin? Hala su yönetimi destekleyen var gercekten hayret ediyorum

600000 bin euro nedir? bu dolar-euro kur yüksekliğinde bu yapılan Galatasaray'a hayinliktir. Hani yabancı adamdır gençtir satma potansiyelin vardır euroyla maaş verilir de.

Onun yerinde olsam yönetime şunu derdim. Ev, akbil, yağ un bunları karşılayın para almama gerek yok. Bu da benim Galatasaraya jestim olsun.

Ulan Selçuk bu sene bedava oynayacakmış deselerdi . Tarihe adı yazılırdı.

***Bu arada futbolu bırakması taraftarıyım

bu hala itlaf edilmedi mi ? uzun süreden beri futboldan uzaklaşmıştım bu kan emici kene hala sözleşmeli topçumuz ve bizi sömürüyor öyle mi?

bu hala itlaf edilmedi mi ? uzun süreden beri futboldan uzaklaşmıştım bu kan emici kene hala sözleşmeli topçumuz ve bizi sömürüyor öyle mi?

450 bin euroya jübile sözleşmesi aldı. 3 milyon euro civarından bu fiyata düştüğü için son bir sene de yedekte bekler. Umarım Başakşehir maçındaki gibi oynar oyuna girdiği maçlarda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gözlerime inanamdim Selcuk iki kere pres ile top kapti, demeki haketti parayi alinca ,futbolu daha göze hos geliyormus :ROFLMAO:

Sonra da dökülmeye basladi her pasi neredeyse top kayibi oldu

"üste 5 tl verene satılacak arkadan darbeli çıkma topçu " (ister parça ister komple )

cimbom. galeri'den çok kullanılmış topçu kıymığı . bizi bu dertten kurtaracak kulübe üste 5 tl bonservis verilecektir. pazarlıkla 10 tl bile verebiliriz daha da etmez zaten .

* rakibe mabadını dayayıp faul almaya çalışmaktan arka kaporta pek çok darbe almıştır yalama olup boya tutmadığı çıkma taktık .
* değişeni vardır boya tutmuyor tramer kaydında defalarca hasarı görülmektedir. expertiz için masraf edeceğiniz paraya yazık .
* yürürü sağlam değildir şaselerde işlem vardır sizi her maçta yolda bırakır .
* bakımları GS servisi tarafından aksatılmadan yapıldı (enayiliğimize doymuyoruz biz bunu hep yapıyoruz)
* takımın geriye düştüğü zamanlarda reaksiyon vermek yerine ölü taklidi yapmayı tercih eder bu durumu rakibin sinirini zıplatıp kırmızı aldırmaya çalışmak için kullanabilirsiniz . yeteneklerinizi zorlamalısınız .
* çok yakar az kaçar
* maç esnasında oyun durduğu zaman kendisi de durur rakibi pek takip etmez ( start stop teknolojisi)

dediğimizin haricinde durum çıkabilme ihtimaline karşı yol masrafınızın 10 katını verip sizi razı etmeye çalışırız yeter ki alıcı olun .

Geri
Üst Alt