kornerleri bu herif niye kullaniyor. dogru durust ortadi yok bu herifin. onu gectim bizim duran top organzasyonumuz yok. bu selcuk denen kaplumbagayi gozum gormesin. donk bile daha sevimli geliyor

umarım bizde son maçına çıkmıştır sezon sonu başakşehir alır

Utanma yokmu sende be yılda 15 milyon lira kazanan bir futbolcu bu kadar rezilmi olur fiziki açıdan. 40 yaşında Giggs bundan hızlı abi.

umarım bizde son maçına çıkmıştır sezon sonu başakşehir alır
A.Avci bunun ne bok oldugunu milli takimda anlamisti da oynatmamisti.
Almaz takimina kolay kolay tabii selcuk lobisini kullanmazsa.

En cok pohpohlandigi donemlerde bile elestirmistim basliklar acmistim temizde kufur yemistim ama yasanilanlar ortada 1 bilemedin 1.5 sene ortalama ustu performans yaklasik 15m maaş mac baslari primler haric.
Tam anlamiyla kanser.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beddua etmek istemiyorum ama görünce kan beynime çıkıyor bu adam 1 dakika bile süre almamalı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herif 3-4 sene once bitmisti. bununla sozlesme uzatan haindir. fatih terim gozumde biter. yedek bile olamaz bu herif. hele sampiyonlar liginde sivar bu kaplumbaga

Defol la defol nasıl bişeysin sen ya herşeyi geçtim her duran topu kullanıp kaleciye geri pas şiddetinde top atmandan bıktım , eminim antremanda kaleci daha çok zorlanıyordur duran toplarda.

Xelcuk iyi hatirlanmak istiyorsa sozlesmesini birakip gitmeli, ya da en azindan indirim yapmalidir.

Utanma yokmu sende be yılda 15 milyon lira kazanan bir futbolcu bu kadar rezilmi olur fiziki açıdan. 40 yaşında Giggs bundan hızlı abi.

ryan gigs şu an 44 yaşında adamdaki fit vücuda baksana . şu leşçuk kenesini havaya atar yere düşmeden 3 kere ters yatırır 5 kere düz öper. ağzına tükürdüğümün leşi.

Yarasın kaptan

728xauto.jpg

Miladı çoktan doldu da bakmayın Badou gittti Fernando sakatlandı. Yeni sezon görmemek dileğiyle.

Geri
Üst Alt