- 6 Eylül 2014
- 93.061
- 64.071
- 4.488
kornerleri bu herif niye kullaniyor. dogru durust ortadi yok bu herifin. onu gectim bizim duran top organzasyonumuz yok. bu selcuk denen kaplumbagayi gozum gormesin. donk bile daha sevimli geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gozlerinin pasini sildi mi reyis?Her seye ragmen kendisine yarinki mactaki guvenim Belhanda'dan fazladir.En azindan bir zamanlar golleriyle mac aldigini,sampiyonluk getirdigini biliyorum.Belhanda'nin geldiginden beri goluyle mac aldigini gormedim.
A.Avci bunun ne bok oldugunu milli takimda anlamisti da oynatmamisti.umarım bizde son maçına çıkmıştır sezon sonu başakşehir alır
Ben orada Selcuk'u ovmedim ama hala Belhanda'dan daha cok guveniyorum.Puhahaha
Gary mı iyi belhandadanBen orada Selcuk'u ovmedim ama hala Belhanda'dan daha cok guveniyorum.Puhahaha
Sen de Belhanda'ya Garry'den iyi diyordun sene basinda.Su anda kimin daha iyi oldugu ortada
EvetGary mı iyi belhandadan
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topun dibine ayarsiz girip asirtamadigi toplara ne diyorsun?Defol la defol nasıl bişeysin sen ya herşeyi geçtim her duran topu kullanıp kaleciye geri pas şiddetinde top atmandan bıktım , eminim antremanda kaleci daha çok zorlanıyordur duran toplarda.
Utanma yokmu sende be yılda 15 milyon lira kazanan bir futbolcu bu kadar rezilmi olur fiziki açıdan. 40 yaşında Giggs bundan hızlı abi.