- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hull cityde ilk 11 goremez tbh
Böyle bir yalan haber olamaz. Ingiltere'nin en ust 2 ligindeki 40 küsür takimin hicbiri dun izledikten sonra Selcuk gibi bir adami takiminda istemez.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xavi'ye mi benziyormuş oyun stili. Ben Xavinin aldığı topların %90ını sağa sola ve geriye verdiğini, geriye kalan %10luk dikine oyunda sadece tek bir oyuncuya endeksli paslar attığını görmedim hiç. Bana göre Selçuk bizdeki misyonunu tamamlamıştır. Eğer teklif geldiyse Burak'ta yaptığımız hatayı yapmadan 3-5'e bakmadan satılmalıdır. Aynı şeyler Burak içinde geçerli. Antep de ki Muhammet bile Burak'ın boşluğunu doldurabilir bana göre.
gercekden yazik. sneijderin ben selcukdan ustun bir performansini gormuyorum. herkes selcuk u yerin dibine sokarken sneijder kahraman ilan edilmis. zaten yerli futbolcu yetistiremiyoruz. insallah gider sonra degeri anlasilir.
gercekden yazik. sneijderin ben selcukdan ustun bir performansini gormuyorum. herkes selcuk u yerin dibine sokarken sneijder kahraman ilan edilmis. zaten yerli futbolcu yetistiremiyoruz. insallah gider sonra degeri anlasilir.