Selcuk İnan'a Sürpriz Talip

partysmilie.gif.pagespeed.ce.fPB9lrXTzJ.gif

Burakla iyi ikililer deyip paket yapalım çıkışta alsınlar.

Gitsin.Burada artık çıkış yapamaz.İngiltere'de belki kendi bakar güçlenir kuvvetlenirse eski Selçuk olabilir.

Selcuk premier ligde dönene kadar 50 kere ayagından alırlar topu.Everton napacak Selçuk u.

Böyle bir yalan haber olamaz. Ingiltere'nin en ust 2 ligindeki 40 küsür takimin hicbiri dun izledikten sonra Selcuk gibi bir adami takiminda istemez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna geldiginde ne kadar imza parasi vermistik? Bari onu cikarsak satarken.

Valla ben satmayı geçtimde sözleşmesini uzatma gibi bir hata yapmasak bari

Böyle bir yalan haber olamaz. Ingiltere'nin en ust 2 ligindeki 40 küsür takimin hicbiri dun izledikten sonra Selcuk gibi bir adami takiminda istemez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ister okadarda diil

Adam pres yaparken karşısında ki oyuncu tedirgin bile olmuyor. Omzu koydu mu devriliyor zaten. Topu ayağına aldığında zaten yaklaşış tepki süresi 10 saniye. Ne yapıcağına karar verme 20 saniye. Her zaman yaptığı şeyde topu ileri dikmek. Yerden pas verirse de ya Semih'e ya Burak'a.

Fatih Terim gittiğinden beri nasıl kaytarsam derdinde adam. Yazık Mancini'de profesyonel sanıyor bizim sonradan görme Türk topçuları bekliyor. Kafasına küsküyü indirip küfrü basmassan oynamaz bunlar.

Burak'tan önce ve Burak'tan sonra diye ikiye ayrılır Galatasaray kariyeri.

Xavi'ye mi benziyormuş oyun stili. Ben Xavinin aldığı topların %90ını sağa sola ve geriye verdiğini, geriye kalan %10luk dikine oyunda sadece tek bir oyuncuya endeksli paslar attığını görmedim hiç. Bana göre Selçuk bizdeki misyonunu tamamlamıştır. Eğer teklif geldiyse Burak'ta yaptığımız hatayı yapmadan 3-5'e bakmadan satılmalıdır. Aynı şeyler Burak içinde geçerli. Antep de ki Muhammet bile Burak'ın boşluğunu doldurabilir bana göre.

Burak'ın oluşuyla boş zaten.

gercekden yazik. sneijderin ben selcukdan ustun bir performansini gormuyorum. herkes selcuk u yerin dibine sokarken sneijder kahraman ilan edilmis. zaten yerli futbolcu yetistiremiyoruz. insallah gider sonra degeri anlasilir.

gercekden yazik. sneijderin ben selcukdan ustun bir performansini gormuyorum. herkes selcuk u yerin dibine sokarken sneijder kahraman ilan edilmis. zaten yerli futbolcu yetistiremiyoruz. insallah gider sonra degeri anlasilir.

Yahu Selcuk bu takimdan gitsin diyenin akli dengesi yerinde degildir. Herkes aslinda Burak gitsin diyor, ama Selcuk da arada kayniyor.

Geri
Üst Alt