Üye Görüşü Selçuk İnan'ı Bizler İstemiyoruz

Neden kimse Melo´ya laf etmiyor? Bunu düsünüyorlar mi? Melo her hafta show mu yapiyor, asist mi yapiyor?

Taraftar savastigini görüyor, forma icin herseyini verdigini görüyor, o yüzden seviyor.

Selcuk en azindan bunu yapsa, yine kimse elestirmezdi. Hicbirsey yaptigi yok Selcuk´un.

Dünyanin en güzel çalimlarini yiyen oyuncudur. Yürüyerek bile çalim atilabilen bir topçudur. Yedigimiz golde yardima gelmeseydi o golü yemezdin. Casper gibi sahada dolaniyor. İsligi yiyince öne dogru gitmeye çalişti ama bünye alişik olmadigi için topu kaybetti. 2-2 kaldigimiz Fenerbahçe maçinda topu 35 metreden kaleye vuran bir futbolcunun bu hale düşmesi üzüntü verici.

Son düzenleme:
Selcuk su perfoormansıyla a2 de oynayamaz hala kim var daha iyi deniyor. suan kadromuzdaki butun orta sahalar selcuktan daha iyi.

Burada kuş var adam en son 3 sene önce mesaj atmış. Hayırdır BARIŞ OLTEN o zaman da kuş denmişin. Bir anda kaybolmuşsun. Modlar göreve. Acaba atıldı forum değişince mi sıyrıldın

Son düzenleme:
Dün sahanın en iyilerindendi.
Adamın adı çıkmış.
Oyundan çıkmaması gerekirdi , çıkacak oyuncu dzemali olmalıydı.
Taraftarın yuhlamasiyla çıkarıldı.

Selçuk takıma yarardan çok zarar veriyor. Herkesin bir yerde durmayı bilmesi lazım. Fedakârlık yapıp formayı kendisinden daha iyilere versin, başka birşey istemiyorum.

Selçuk İnan'ı çok seven biri olarak bu haline çok üzülüyorum. Ve 11'de artık en azından bir süre oynamamasının da hayırlı olacağı kanaatindeyim.

Ancak şu da terazinin öteki kefesinde durmalı.

Bu yönetim anlayışı ile Selçuk'u göndersek daha kötüsünü almayacağımızın garantisi yok, ve hatta ileri giderek söyleyeyim bana göre daha kötüsünü alacağımız garanti.

2 yıl önce antrenör olarak overrated bulsam da kişilik olarak çok sevdiğim Oktay Mahmudi'yi gönderiş biçimi nedeni ile başkan'dan soğumuş biri olarak (Ergin Ataman'ı çok seviyorum burada da yanlış olmasın), başkanın yönetim anlayışından, taraftara ve kulübe olan bakış açısına yönetim biçimi hoşuma gitmiyor, ve bize ters diyorum.

Selçuk iyi oynarsa şampiyon oluruz . Selçuk oynamazsa olamayız. Bu kadar basit. Selçuğu harcamaktansa kazanmaya çalışmalıyız. Suçu hep selçukta aramayalım . Dün maçtaydım. Canlı izledim. 4 tane orta sahayla oynarsan tabiki üretemezsin. Oyunu kenarlara açıp alan yaratmazsan orta sahandaki adamda topu kaptırır normal olarak. Geçen yılda kanatsız oynadık ve orta sahalarımızda dribling özelliği olmadığı için zorlandık. Kanatlarını kullanan bir takım olmazlıyız. Selçuk bu şekilde eski formuna dönebilir.

Şike lobisinin Galatasaray operasyonuna ek olarak, Selçuk ve Burak'ın beceriksizliği veya ani form düşüklüğü tamamen kaosa itiyor bizi.

Aklıma değişik komplolar da gelmiyor değil... Selçuk acaba şike lobisi tarafından tehdit mi ediliyor, yoksa kandırılıyor mu?

Eh yok daha neler, Amerika da var mi bu oyunun icinde..

Selçuk iyi oynarsa şampiyon oluruz . Selçuk oynamazsa olamayız. Bu kadar basit. Selçuğu harcamaktansa kazanmaya çalışmalıyız. Suçu hep selçukta aramayalım . Dün maçtaydım. Canlı izledim. 4 tane orta sahayla oynarsan tabiki üretemezsin. Oyunu kenarlara açıp alan yaratmazsan orta sahandaki adamda topu kaptırır normal olarak. Geçen yılda kanatsız oynadık ve orta sahalarımızda dribling özelliği olmadığı için zorlandık. Kanatlarını kullanan bir takım olmazlıyız. Selçuk bu şekilde eski formuna dönebilir.
Madem maçtaydin , daha net görmüşsundur...
Elini vicdanına koy , selçuk dün sahadaki en iyi oyunculardan biriydi , hatta son 1 sezonun en iyi maçını oynuyordu diyebilirim.
Yanlış mıyım ?
Adamın adı çıkmış resmen, 2 gol 2 asist yapsa vasattı diyecekler.

Prandelli bu Selçuk'u kesmiyorsa onunla birlikte defolup gitsin bu takımdan!

Paranin degil armanin hakkini versin. Bu oyuncularin sozlesmesini uzatip maasini arttiranlardan ayrica hesap sorulsun.

Tapatalk

Demek ki rahatlık batıyor.

I am the one who knocks!

zaten bir yerli topcuya göre üst düzey maas alıyordu,bi de ciddi manada zam yaptık

takımın kaptanı,gittigi her yerde hürmet ediliyor,en güzel arabalara binip en güzel kadınları alıyolar

bi de üzerine trip atıyolar

sıradan insanlar olarak biz napalım lan

Elini vicdanına koy , selçuk dün sahadaki en iyi oyunculardan biriydi , hatta son 1 sezonun en iyi maçını oynuyordu diyebilirim.
Yanlış mıyım ?

Yanlışsın. Dün Selçuk çıktıktan sonra ataklarımız rakip kaleye yakın yerlerde gelişmeye başladı ve tehlikeler yaratabildik. Selçuk varken topu bir türlü ileriye taşıyamadık.

Yanlış mıyım ?

En iyi oyuncu sence ne demek?

Bir kaç KM koşmak mi?
90 dakika birşey yapmamak mi?
Sürekli basit paslar vermek mi?
şut veya herhangi bir ofansif tehlike yaratmamak mi?

Yanlış mıyım ?
Şaka gibi mesaj

Daha çok mücadele etmeli. Özgüven problemi yaşıyor. Saha içinde sorumluluk almıyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt