Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.230
- 2.445
- 1.938
Selçuk ve Burak bu takımdan gitmeli. Gitmek istemiyorlarsa kadro dışı bıraksınlar orada yesinler paralarını. İki bela oldular takımın başına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydin kaç kez şampiyon olduadam 5 sene 4 kez şampiyon oldu şampiyon yaptı daha ne oynasın tamam bir xavi değil
Aydin kaç kez şampiyon oldu
2011-2012 sezonu gibi oynasaydi ondan sonraki sezonlarda burada hiç kimse laf etmezdi zaten. Hatta o seviyeye bile gerek yok, her maç k*çini yirtsaydi bu kadar elestiri almazdi kesin. Ama o tembelligi, simarmayi, ve artistligi tercih etti.aynı şey mi 5 sene nerdeyse her mac oynamıs selçuk, 2011-2012 deki yaptığı katkı zaten unutulmaz, her sene asistleri golleri ortada o yaz fener alsaydı suan 5. yıldız hesapları yapıyorlardı
2011-2012 sezonu gibi oynasaydi ondan sonraki sezonlarda burada hiç kimse laf etmezdi zaten. Hatta o seviyeye bile gerek yok, her maç k*çini yirtsaydi bu kadar elestiri almazdi kesin. Ama o tembelligi, simarmayi, ve artistligi tercih etti.
o 2 sampiyonluk sadece Selçuk'un hep ilk 11'de oldugu için düsünüyorsan baska bir spor takip etevet o yüzden ondan sonra 2 kez daha şampiyon olduk
o 2 sampiyonlugu sadece Selçuk'un hep ilk 11'de oldugu için düsünüyorsan baska bir spor takip et
Ben izlerken keyif almıyorum açık ve net. Ama spor yazarları falan öve öve bitiremiyor, ona da bir sözüm yok belki ben anlamıyorumdur. Ancak şu forma olayı canımı sıkmıştı bayağı. Şimdi de sarı ile kırmızının çocuğu oluyor hadi onu da kabul ettim. Onlar Galatasaray' lı değil demek ne oluyor? Daha birleştirici bir üslupla konuşması gerekmez mi kaptanın? Ay nin tribün kapatmasından ne farkı var bu açıklamanın. Anlamakta güçlük çekiyorum.
Hakan Balta gibi olacak abi futbolcu dediğin.Takımı Melo gibi sahiplenmezse sahiplenmesin,o sahiplenme gün geliyor trip atmaya da dönüyor bugün olduğu gibi.
Hakan Balta gibi olacak abi futbolcu dediğin.Takımı Melo gibi sahiplenmezse sahiplenmesin,o sahiplenme gün geliyor trip atmaya da dönüyor bugün olduğu gibi.
Yıllar önce Ergün Penbe için söylenen " Buz adam" lakabı ne kadar da yakışıyor ona.
Ne tesadüf ki ikiside sol bek...
Ama ne acı ki Tarık ta sol bek...
Yıllar önce Ergün Penbe için söylenen " Buz adam" lakabı ne kadar da yakışıyor ona.
Ne tesadüf ki ikiside sol bek...
Ama ne acı ki Tarık ta sol bek...
Göz var nizam var burak ile ikisi Galatasaray'ın futbolcusu değil biri çok hantal diğerinde bir gram teknik yok ve selçuk fener maçında formayı çıkardı burda 3 şampiyonluk kazandırdı diyenlerede gülüyorum Galatasaray bunlara 3 şampiyonluk kazandırdı
Bu tayfa 2005-2006 ve 2007-2008 emektarlarına da b.k atar hep.![]()
Ağabey Tarık da tuz buz adamımız olsun ne yapalım. Adamımız diyorum sözleşmesi bitene kadar kimse almayacak o belli çünkü.
bana laf ettiğin için söylüyorum 2005-2006 ve 2007-2008 emektarlarına hayatımda hiç laf etmedim, hakan şükür ayrı severim