Üye Görüşü Selçuk İnan'ı Bizler İstemiyoruz

Selçuk ve Burak bu takımdan gitmeli. Gitmek istemiyorlarsa kadro dışı bıraksınlar orada yesinler paralarını. İki bela oldular takımın başına.

aynı şey mi 5 sene nerdeyse her mac oynamıs selçuk, 2011-2012 deki yaptığı katkı zaten unutulmaz, her sene asistleri golleri ortada o yaz fener alsaydı suan 5. yıldız hesapları yapıyorlardı
2011-2012 sezonu gibi oynasaydi ondan sonraki sezonlarda burada hiç kimse laf etmezdi zaten. Hatta o seviyeye bile gerek yok, her maç k*çini yirtsaydi bu kadar elestiri almazdi kesin. Ama o tembelligi, simarmayi, ve artistligi tercih etti.

2011-2012 sezonu gibi oynasaydi ondan sonraki sezonlarda burada hiç kimse laf etmezdi zaten. Hatta o seviyeye bile gerek yok, her maç k*çini yirtsaydi bu kadar elestiri almazdi kesin. Ama o tembelligi, simarmayi, ve artistligi tercih etti.

evet o yüzden ondan sonra 2 kez daha şampiyon olduk

4 senede 3 kere şampiyon yapmışmış. Sanarsın adam tek başına sampiyon yaptı koca kulübü. Bu nasıl bir mantik arkadaş.

Ben izlerken keyif almıyorum açık ve net. Ama spor yazarları falan öve öve bitiremiyor, ona da bir sözüm yok belki ben anlamıyorumdur. Ancak şu forma olayı canımı sıkmıştı bayağı. Şimdi de sarı ile kırmızının çocuğu oluyor hadi onu da kabul ettim. Onlar Galatasaray' lı değil demek ne oluyor? Daha birleştirici bir üslupla konuşması gerekmez mi kaptanın? Ay nin tribün kapatmasından ne farkı var bu açıklamanın. Anlamakta güçlük çekiyorum.

Hakan Balta gibi olacak abi futbolcu dediğin.Takımı Melo gibi sahiplenmezse sahiplenmesin,o sahiplenme gün geliyor trip atmaya da dönüyor bugün olduğu gibi.

Ben izlerken keyif almıyorum açık ve net. Ama spor yazarları falan öve öve bitiremiyor, ona da bir sözüm yok belki ben anlamıyorumdur. Ancak şu forma olayı canımı sıkmıştı bayağı. Şimdi de sarı ile kırmızının çocuğu oluyor hadi onu da kabul ettim. Onlar Galatasaray' lı değil demek ne oluyor? Daha birleştirici bir üslupla konuşması gerekmez mi kaptanın? Ay nin tribün kapatmasından ne farkı var bu açıklamanın. Anlamakta güçlük çekiyorum.

Selçuk ilk geldiğinde bir egosu yoktu başarılı giden takımın bir parçasıydı.Şimdi egosu da var artık.

Hakan Balta gibi olacak abi futbolcu dediğin.Takımı Melo gibi sahiplenmezse sahiplenmesin,o sahiplenme gün geliyor trip atmaya da dönüyor bugün olduğu gibi.

Yıllar önce Ergün Penbe için söylenen " Buz adam" lakabı ne kadar da yakışıyor ona.

Ne tesadüf ki ikiside sol bek...

Ama ne acı ki Tarık ta sol bek...

Aynen Hakan kaptanlık da yaptı, yedek de kaldı, 11 oyuncusu da oldu. Hiç bir yamuk hareketi olmadı. Dünyanın en hızlı gollerinden birini atmasına rağmen bu bile hiç gündeme gelmiyor, hiç de sesi çıkmıyor.

Göz var nizam var burak ile ikisi Galatasaray'ın futbolcusu değil biri çok hantal diğerinde bir gram teknik yok ve selçuk fener maçında formayı çıkardı burda 3 şampiyonluk kazandırdı diyenlerede gülüyorum Galatasaray bunlara 3 şampiyonluk kazandırdı

Yıllar önce Ergün Penbe için söylenen " Buz adam" lakabı ne kadar da yakışıyor ona.

Ne tesadüf ki ikiside sol bek...

Ama ne acı ki Tarık ta sol bek...

Ağabey Tarık da tuz buz adamımız olsun ne yapalım. Adamımız diyorum sözleşmesi bitene kadar kimse almayacak o belli çünkü.

Göz var nizam var burak ile ikisi Galatasaray'ın futbolcusu değil biri çok hantal diğerinde bir gram teknik yok ve selçuk fener maçında formayı çıkardı burda 3 şampiyonluk kazandırdı diyenlerede gülüyorum Galatasaray bunlara 3 şampiyonluk kazandırdı

Bu tayfa 2005-2006 ve 2007-2008 emektarlarına da b.k atar hep. :D

Ağabey Tarık da tuz buz adamımız olsun ne yapalım. Adamımız diyorum sözleşmesi bitene kadar kimse almayacak o belli çünkü.

Aslında farklı bir konuya girmiş olacağım ama nerede o eski futbol ahlakı. İş ahlakı.

Eskiden oyuncu kendini yeterli görmezse kendi söylerdi hocam ben hazır değilim diye.
Şimdi adam hem dandik topçu hem de formsuz 90 dk sahada kalıyor da ya hocam çıkar beni kenarda daha iyisi var demiyor.
Onun için takım kaybetmiş falan hiç önemi yok. Yanlış anlaşılmasın herhangi bir oyuncu özelinde demiyorum. Genel konuşuyorum.
Bu gözler öyle topçular gördü ki kendi söylerdi hocam ben hazır değilim diye. Arkadaşımı oynat diye.
Röportajlarda gazete köşelerinde çok haberleri olurdu. "Hazır olmadığımı söyledim" diye başlayan.

bana laf ettiğin için söylüyorum 2005-2006 ve 2007-2008 emektarlarına hayatımda hiç laf etmedim, hakan şükür ayrı severim

Senin mesajını görmedim bile,şimdi alıntılayınca gördüm. :D

Tek Hakan Şükür yok ki bir sürü oyuncu var Necati,2007-2008'deki gençler falan.

Geri
Üst Alt