Üye Görüşü Selçuk İnan'ı Bizler İstemiyoruz

Burda bir yerlerimizi yirtmaya gerek yok, zaten forumu okuyan falanda yok futbolcular arasinda. Oynamaya devam eder, sezon sonunda Prandelli gider, o vakte kadar durursa, sonra yine sil bastan.

eyy renktaşlar kendinize gelinnnn...
bize güzel günler yaşatmış elemanlarımızı bu kadar kolay harcamayınn...
bu gs düşmanlarının oyununa gelmeyiinnn....
olayı abartmayınnn...
sonra pişman oluruz, kıyas yaparken elimizdekini ezmeyinn...

bu size son sözüm. iyi geceler
:D

Sorun Selcuk'tan iyi kim var, Burak'tan iyi kim var sorunu degil. Bu ikisi birlikte sahada oldular mi takim oyunu oynamak mumkun degil. Terim oynatamadi, Mancini oynatamadi, Prandelli de oynatamiyor.

Ikisinden biri sahada olmadi mi bugun son yarim saat oldugu gibi ya da gecen sene Juventus macindaki takim oyunu oynayabiliyoruz biraz.

Düğünümde oynatmam. Resmen fenevdeki Selçuk gibi oldu. Bir daha 11 yüzü göremez inşallah yetenek fakiri.

50 yasinda Mancini bundan çok daha fit. O fizikte bir adama 3 milyon vermek futbol cahilligi. Gene istisnasiz bütün toplari kardesine atti. Kardesi top özürlü zaten, agzina düssün istiyor. Yedigimiz gol'de tosbaga gibi seyrediyor. hareket edecek hali yok. Ne defansta ne ofansta olumlu hareketi yok adamin. Kulübeye almak için daha ne bekleniyor anlamiyorum.

attachment.php

Ekli dosyalar

• article-2147808-1327C8FC000005DC-247_468x515.webp
    article-2147808-1327C8FC000005DC-247_468x515.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 157
resim herşeyi açıklıyor ileriye attığı tüm paslarda ofsayttaki buraka atılmış ümitsiz paslar onun dışında öne oynamıyor zaten son yıllarda bu kadar kız gibi oynayan bir oyuncu görmemiştim carrusca vardı böyle oda yetenekliydi ama kız gibiydi topa ayağını uzatmaktan korkardı adam kovalayamazdı..

Bu rezalete artık birinin son vermesi gerek, yeter ızdırap içinde maç izlediğimiz!

Emre Çolak iyi bundan, en azından yan-geri pas yapmadan önce bi kere kendi etrafında dönüyor.

Valla bir süre hatta uzun bir süre yedek bekletilmeli cidden sıktı artık ne düşünüyor öyle yada böyle ben oynarım diye bişey mi var kafasında acaba hatta selçuğun yanına birde burak yılmazı oturtmalı prandelli yoksa göz göre göre şampiyonluk yalan olacak.

Haketmediği kadar çok para alıyor ve bunun ağırlığı altında eziliyor. Burakta öyle. Aslında kafasını toplayıp yeteneğini bilerek oynasa toparlanabilirdi

En azından 3-4 maç kızağa çekilmeli.Adam her maç daha da kötü oynuyo ve hala 11de

UltrAslanla imza toplamak lazim, sesimizi duymalilar lazim.

Aysal basgn Nuri gibi yetenekli yerliyi alsaydi Selçuk simdik yedekte olurdu.

Ben inaniyorum ciddi anlamda. Galatasaray'a ihanet eden bu malum ikiliyi takimdan uzaklastiracaktir Prandelli.

Ya bu adamın yerine kim olsa en az bunun kadar oynar.

Futbol 'da, orta saha pozisyonu: Oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören oyunculara denir. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir.

Bu adam yukarıdaki boldlu yerin hangisine sahip acaba? Top kapamaz, atak kesemez, topa sahip olamaz, ileride sadece Burak'ı besler...

En azından burada bir fikir birliği oluşmuş bu konuda,sevindirici.Uzun uzadıya yazmaya gerek yok arkadaş güzelce açıklamış zaten.Şimdi iş hocaya kalmış durumda göstersin hocalığını.Bu kadar rezil temposuz bir futbolcuyla hiçbirşey oynanmayacağını biz aylardır görüp söylüyorsak Prandelli de gereğini yapmalı.İşin en yakınında o var hala nasıl oynatıyor anlamak güç.Furkan'ı falan dene farklı bişiler görelim.Biryerden başlamak lazım artık böyle hiçbirşey düzelmeyecek.

Istemiyoruz demeyelim, ama artik yedek otursun. Oynadikca "demek yeterliymis" diye düsünüyor herhalde.

Hicbirsey yapamiyorsa, deli danalar gibi kossun, topa girsin, birsey yapsin, yine eyvallah derim. Onu da yapmiyor.

Otursun devre arasina kadar. 5-10 dakika oynar.

istemiyoruz tamam da ciddi anlamda sorununu merak ediyorum

maddi anlamda bi sorunu olamaz

sorunu nedir bu adamın

Geri
Üst Alt