Selçuk İnan'ı Gönderme Nöbeti

Bu kadar rezil bir orta sahaya dunyanın parasını veriyoruz.
Hadi paradan vaz gectik, bari faydalı olsa.. Adam gibi oynasa..
Bu adamdan acilen kurtulmak lazım.
Gonderilme nobetini destekliyorum.

Bu kadar rezil olamazdı gerçekten. 5 tane sayabilirim kritik top kaybi

sent by note 7 #fireinthehole

daha 2 yıllık sözleşmesi var. şimdi böyleyse seneye düşünemiyorum. sonu hamit gibi olur muhtemelen

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar rezil oynayıp hala ilk 11 e girebiliyor ve yerine transfer yapılmıyor.Kaptanlık acilen bundan alınıp Muslera'ya verilmeli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter Selçuk İnan yeter

Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter
Yeter

Maç başlamadan 3 saat önce, şimdiden sövmeye başladım demiştim, maç biteli 3 saat oluyor hala sövüyorum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'u gönderirsek bir ihtimal olabilir. Aklı başında bir herif gelir belki başkan olarak, bunu da Çin'e iteler.

Yav selçuğu gönderdik sorunlar çözülecek mi ne saçma işler bunlar

Gönderilecek bir sürü herif var sadece selçuk değil komple değişim olması lazım kulübün baştan aşağı yenilenmesi lazım.

TapaTalK

Bu paragoz yan pas geri pasci bir ton para alıyor birde avrupa da az arastirsalar bu takozdan cok daha iyisi bulunur ucuza

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav selçuğu gönderdik sorunlar çözülecek mi ne saçma işler bunlar

Gönderilecek bir sürü herif var sadece selçuk değil komple değişim olması lazım kulübün baştan aşağı yenilenmesi lazım.

TapaTalK

İlk önce yönetim gitmeli tabi.Selçuğu gönderince hiç birşey çözülmez ama temizlikte ilk adım atılmış olur.Sonrasına sabri semih balta derken liste uzar gider.Tek isimle halletmeye kalkarsak değişen hiç birşey olmaz.

Geri
Üst Alt