Selçuk İnan'ı Gönderme Nöbeti

Bunun için Aysal'a değil Tüp kafaya ve onun arkasındaki siyasi güce kızıyorum. Yabancı sınırını kaldırmak için Aysal'ın gönderilmesini bekleyen ve gönderildiği gibi de tamamen tesadüf eseri! yabancı sınırının kaldırıldığını açıklayanlara kızıyorum.

Aysal: Burak ve Selcuk'a yeni sozleşme teklif ettim

Aysal: Selçuk’la 2 gün önce görüştüm, aynı öneriyi ona da yaptım. Selçuk da Sivas maçı sonrası menaceri vasıtasıyla cevabını verecektir. Ona da artı 3 sene önerdik. Selçuk, Galatasaray’ın kaptanı. Galatasaray, kaptanlık pozisyonuna getirdiği oyuncusunun her zaman arkasında durur. Ve ona sahip çıkar. Ama o pozisyona gelen oyuncunun da artık nerede durduğunu çok iyi bilmesi lazım. Yani kaptanlık pozisyonuna gelen bir oyuncunun kendini zorlayarak maksimum olgunluğa ulaşması gerekiyor. Selçuk çok hassas bir çocuk. Ama artık o da olgunluk evresine girdi. Selçuk’un alınmasının sebebi ne Fatih hoca, ne Mancini ne biziz. Sadece çok iyi oynadığı Fenerbahçe maçında taraftarlarca takdir edilmeyip, reaksiyon görmesi. Onun moralini düşürdü.

Pis herif

Sasirdigimi soyleyemem
Şaşırsan şaşırırdım :) Eğer Aysal döneminde yabancı sınırı kaldırılmış olsaydı dolayısı ile bir ölçüde yerli oyunculara mahkum olmasaydı bu Selçuk ve Burak denen heriflerle böylesine ağır sözleşmeler imzalamayacağından adım gibi eminim. O yüzden kurduğum cümlelerde en ufak bir şüphe duymuyorum.

Selçuktan ancak rakip takımdan kasap gibi oyuncuya dalan bir futbolcu çıkar o zaman kurtuluruz.En azından ilk 11'de görmekten kurtuluruz.

Yıllardır oyuncu mu alındı da buna rağmen kendisi oynatılıyor? Başka orta saha mı var takımda? Mecburen oynuyor iste yerine başka oyuncu almazsan böyle olur. Tek sorun Selçuk'mus gibi Sercan Sönmez denen kişiye dikkat ediyorum adamın her yorumu Selçuk ile alâkalı. Bu konuyu hortlatıyor nöbete geliyor Selçuk yazıyor. Başka işi gücü yokmus gibi. Selçuk 2,8 değil 2 milyon maaşla ve rekabet edeceği oyuncularla oynayıp rotasyona sokulsa hiçbir sorun kalmaz. Kadroda zaten 14 yerliye ihtiyaç var Selçuk yerine kendisi oynar artık Sercan'in.

Son düzenleme:
+1 yaz benide. yönetimden birileri görüyorsa bilsin seneye takımda SelçuK'u istemiyoruz.

Bunu ilk 11 oynatan futbol dahisine laf etmeyelim yani.

Sürün hain herif!

birincisi orda sozlesmeden bahsediliyordu msjlara ortasinda gireceksen ne anlatildigini gozden gecir once
2.si
sayayim da et hepsine

terim
mancini
prandelli
hamza
denizli
riekerink
tudor

trabzonda senol gunes ona da et
hiddink
manisada ersun yanal

bi avciya edemezsin heralde

aysal_selcuk_ve_hamiti_harcamamak_lazim.jpg

Bu şerefsiz bu haliyle bile hâlâ milli takımda ilk 11 oynatılıyorsa, arkasında iktidarın desteği vardır derim, başka da bir şey demem!

Sabri nin gidişiyle 1 tık daha iyi Selçuk bekliyorum.

GSCimbom mobile app

Selcukla burakla 2 sene öncesinden gitmesin diye sözleşme uzatırlar Brumayi son seneye kadar bekletirler.

Adam akıllı bı yönetim görmedik

terim gittikten sonra sözleşmeleri uzatıldı hep bunların bu hususasa not düşelim

Yıllardır oyuncu mu alındı da buna rağmen kendisi oynatılıyor? Başka orta saha mı var takımda? Mecburen oynuyor iste yerine başka oyuncu almazsan böyle olur. Tek sorun Selçuk'mus gibi Sercan Sönmez denen kişiye dikkat ediyorum adamın her yorumu Selçuk ile alâkalı. Bu konuyu hortlatıyor nöbete geliyor Selçuk yazıyor. Başka işi gücü yokmus gibi. Selçuk 2,8 değil 2 milyon maaşla ve rekabet edeceği oyuncularla oynayıp rotasyona sokulsa hiçbir sorun kalmaz. Kadroda zaten 14 yerliye ihtiyaç var Selçuk yerine kendisi oynar artık Sercan'in.

Mecburen oynuyor diye bir şey yok. Mevki fark etmeksizin takımın açık ara en kötü oyuncusu bu adam. Selçuk'a takmış durumdayım çünkü bu adamın ne kadar rezil oynadığı normalleşmiş, kanıksanmış, tepki verilmez hale gelmiş. Medyada eleştiren yok, taraftar nasılsa gönderilmez diye ses çıkarmıyor. Her şey Selçuk'a rağmen yapılmaya çalışılıyor. Artık maaşı falan da umurumda değil yeter ki oynamasın bu kangren. Takım arkadaşı dirsek yiyince kaçacak delik arayan kaptan bozuntusu, ezik, sürüngen, sinsi bir adam bu. Takımdaki tek sorun Selçuk değil ama saha içindeki en büyük sorun bu adam.

Geri
Üst Alt