- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
bir öğle yemeğinde selçukla beraber yazılmış olma ihtimali yüksek bir yazı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman diyordum gene diyorum. Selcuk'u saha icinde idare edeceksin kotu de oynasa iyi de oynasa idare edeceksin. Ozel bir futbolcu cunku. Bu istatikler de gorusume destek verdi.
2 senedir dokuluyor diyoruz gecen sene Melo buyuk bolumde yoktu bu sene yaninda Donk var. Donkunda hali ortada. Geriyi toplasin diye aldik daha geriye gidip bir top aldigi gormedim adamin.
Her zaman diyordum gene diyorum. Selcuk'u saha icinde idare edeceksin kotu de oynasa iyi de oynasa idare edeceksin. Ozel bir futbolcu cunku. Bu istatikler de gorusume destek verdi.
2 senedir dokuluyor diyoruz gecen sene Melo buyuk bolumde yoktu bu sene yaninda Donk var. Donkunda hali ortada. Geriyi toplasin diye aldik daha geriye gidip bir top aldigi gormedim adamin.
Çok özel futbolcu gerçekten resmen sahada görünmezlik özelliği var.
Yahu hemen her maç en çok topla buluşan oyuncu.
Paslarının tamamı ileri değil kabul,ben de çok eleştirdim ama bir maç Selçuk'u dikkate alarak izle bir pas atıyor skoru değiştiriyor bunlar kolay işler değil. Biz Selçuk'un o paslarına bağışıklık kazandığımız için farketmiyoruz bile. Stattan izlesen de en çok çabalayan oyuncudur Selçuk. Şu takımda Muslera ve Sneijder dışında sayabileceğim ilk oyuncudur.
O kazanmayı unutan Galatasaray'ı tekrar şahlandıran oyuncu grubunun lideriydi Selçuk.
Hem kazandırdıkları hem çabasıyla değer gösterilmesi gerekiyor. Burak,Umut,Sabri gibi şarlatanlarla bir anılması bile acı.
Çok enteresan. Paralel evren de mi yapıyor bunları? Duran toplar dışında bir etkinlik hissetmiyoruz kendisinde çook uzun zamandır. (2 sezon kadar)Yahu hemen her maç en çok topla buluşan oyuncu.
Paslarının tamamı ileri değil kabul,ben de çok eleştirdim ama bir maç Selçuk'u dikkate alarak izle bir pas atıyor skoru değiştiriyor bunlar kolay işler değil. Biz Selçuk'un o paslarına bağışıklık kazandığımız için farketmiyoruz bile. Stattan izlesen de en çok çabalayan oyuncudur Selçuk. Şu takımda Muslera ve Sneijder dışında sayabileceğim ilk oyuncudur.
O kazanmayı unutan Galatasaray'ı tekrar şahlandıran oyuncu grubunun lideriydi Selçuk.
Hem kazandırdıkları hem çabasıyla değer gösterilmesi gerekiyor. Burak,Umut,Sabri gibi şarlatanlarla bir anılması bile acı.
Salla gitsin kanka bazilari buraya dalga gecmek icin giriyor. Futbolun F sinden anlamiyanlar burda Selcuk'a ovguler yagdiriyor, Sneijder'i kotulemek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Birak onlari kendi hayal dunyalarinda yasasinlar.Biz mi başka maç izliyoruz başkaları mı başka maç izliyor ilginç yani.
Meğerse Selçuk ne kadar iyi oynuyormuş.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Büyük topçu, sen bize fazlasın. O yüzden lütfen ivedilikle yol al. Tabi talibin çıkarsa.