Selçuk İnan'ın Müthiş Rekoru!

Kim bilerek maça çıkmadı dedi ben öyle bişey görmedim. Maç başına dünyanın parasını alıyo ben mi çıkacam maça anasını satıyım. Maça çıktı diye futbolcu mu alkışlanır lan kendinize gelin çıkacak tabi. Geri pas rekoru mu kırdı acaba diye girdim girmez olaydım.

Geçen transfer yaz döneminde Leicester istiyordu

Selçuk Italyan subtop kulübün birisinde başarili olabilir

Son 3 senedir her yaz döneminde Leicester'ın Selçuk'a talip olma şenlikleri başlar, bu bir ritüel halini aldı artık.

Selçukun ağır eleştiriler almasının baş sebebi hakemlerin her kendini atışına faul çalması ve bunu alışkanlık haline getiren Selçukun ikili mücadelelerde hemen kendini yere bırakması.

Her düşüşüne faul çalındı

O da bunu kullandı topla rakip arasına girip hep kendini yere bıraktı

Bu alışkanlık haline geldi ve Selçuk tembelleşti kora kordan kaçar oldu

Size mustafa sarp yakışır :red: biri demeden ben yazayım

Bu kadar övülmesi abarti ,yerin dibine sokulmasida komik idare ediyoruz kaptanla diyelim simdilik

İkili mücadeleye girmeyen, kendini zorlamayan adam tabi sakatlanmaz. Bu karı kılıklı sürüngen olduğu sürece orta saha çökmeye mahkumdur. Tüzemen gibi medyadaki yalamalar hiç eleştirmiyor zaten. Ben bunun kadar rezil oynayıp üst üste maça çıkan birini görmedim ekürisi kazma Burak'la beraber.

Ayrıca Selçuk eziğin tekidir kaptanlık yapamaz.

Son düzenleme:
Bazıları o istatistikleri yediremiyor

Çünkü önüne koyduğumuzda sesleri kesiliyor bir anda haha

Ha bu arada, çok maça çıkıyor diye iyi futbolcu mu olunur lan ? O zaman sizin mantığınıza göre Sabri ve Umut da mı iyi futbolcu oluyor ? Selçuk fanboyluğunuz yüzünden resmen adamdan soğudum.

Gereksiz istatistik..

Gereksiz kaptan..

Yan pas,geri pas alanında bir çığır açmıştır kendisi doğru

Salla gitsin kanka bazilari buraya dalga gecmek icin giriyor. Futbolun F sinden anlamiyanlar burda Selcuk'a ovguler yagdiriyor, Sneijder'i kotulemek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Birak onlari kendi hayal dunyalarinda yasasinlar. :)

Sneijder'i kotulemeye calisan Galatasaray'li vurduruyordur. Ayrica futbolun f sinden anlamiyorlar falan bunlar klise olmus bos forum laflari bunlara takilan insan da vurdurur.

Selcuk artik iyi de olsa kotu de olsa birsey degismez kafalar da. Ayrica ben de cok iyi demiyorum bizden bi seviye ustte oynar mi tartisilir ama bu takimin en kreatif 3 oyuncusundan birisi oldugu gercegi cok acik.

Sneijder'i kotulemeye calisan Galatasaray'li vurduruyordur. Ayrica futbolun f sinden anlamiyorlar falan bunlar klise olmus bos forum laflari bunlara takilan insan da vurdurur.

Selcuk artik iyi de olsa kotu de olsa birsey degismez kafalar da. Ayrica ben de cok iyi demiyorum bizden bi seviye ustte oynar mi tartisilir ama bu takimin en kreatif 3 oyuncusundan birisi oldugu gercegi cok acik.

Birader sen gitde bir uslubuna ceki duzen ver sonra gel buraya. Vurduruyor ne demek. Ne bicim kelime kullaniyorsun birilerini elestirirken biraz adam olun. Elestirmeyi bilmiyorsan yapmicaksin birader. Benim mesajimi alintiliyan kisiye bak boyle birsey yok.

Son düzenleme:
Birader sen gitde bir uflubuna ceki duzen ver sonra gel buraya. Vurduruyor ne demek. Ne bicim kelime kullaniyorsun birilerini elestirirken biraz adam olun. Elestirmeyi bilmiyorsan yapmicaksin birader. Benim mesajimi alintiliyan kisiye bak boyle birsey yok.

Sneijderi elestiren insan vurduruyordur bilader. Takilma boyle seylere.

Sneijderi elestiren insan vurduruyordur bilader. Takilma boyle seylere.

Senden suphe ediyorum onlar sadece kendince elestiriyor ama senin gibi ne dedigini bilmiyen kisiler kesin vurduruyordur ondan emin olabilirsin. Hadi bir dahada benim mesajimi alintiladigini gormum senin gibi uslupsuz kisilerler ben muhatap olamam zamanima yazik.

Senden suphe ediyorum onlar sadece kendince elestiriyor ama senin gibi ne dedigini bilmiyen kisiler kesin vurduruyordur ondan emin olabilirsin. Hadi bir dahada benim mesajimi alintiladigini gormum senin gibi uslupsuz kisilerler ben muhatap olamam zamanima yazik.

Peki.
Sneijder'i kotulemeye calisanlar kusura bakmasin begenilerden belli oluyor ne yazikki.

Geri
Üst Alt