Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Peki.
Sneijder'i kotulemeye calisanlar kusura bakmasin begenilerden belli oluyor ne yazikki.
Sen git elinle oyna cigerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki.
Sneijder'i kotulemeye calisanlar kusura bakmasin begenilerden belli oluyor ne yazikki.
Sen git elinle oyna cigerim
Tamam yerli sevici kardes.
Ne dersen de
İstersen küfür et seni ciddiye almıyorum ben fikirlerimi söylüyorum.Katılmak zorunda değilsin
Biz mi başka maç izliyoruz başkaları mı başka maç izliyor ilginç yani.
Meğerse Selçuk ne kadar iyi oynuyormuş.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Birader survivor pazar gunu basliyor artik ona odaklanirsin.Bazıları o istatistikleri yediremiyor
Çünkü önüne koyduğumuzda sesleri kesiliyor bir anda haha
Birader survivor pazar gunu basliyor artik ona odaklanirsin.![]()
Selcukun bu kadar oynamasi sans degil iyi futbolculugunun gostergesidir.
Selcuk forvet arkasi degil savunmaya donuk oyuncu kurucu orta sahadir.
Kendisinden beklenenleri en iyi sekilde yaparken gorevi disindaki isleri yapmiyor diye onu elestirmek mantiksiz olur.
Kendisinden beklenenleri en iyi sekilde yaparken gorevi disindaki isleri yapmiyor diye onu elestirmek mantiksiz olur.
G.tünü 2 saatte dönen durmadan yere düşen, geri pas memuru bir adami nereden bulacaksin birader. Biraz kiymet bilin.
İşin şakasi. Selçuk bir rotasyon oyuncusudur. Forvet gerisi oynayabilir bana göre.
Savunma ozellikleri var , bir kere yerini hic kaybetmiyor hemen hemen hep dogru pozisyon aliyor. Kuvveti dusuk ama cok dusukte degil. Kuvvet eksikligini cok kosmasiyla kapatiyor bence. Selcukun yaninda oynayan adam daha ofansif degil daha defansif olmali. Daha iyisini bulamazmisin bulursun ama para lazim, elimizdekk degeri bu kadar gommek mantiksiz.Savunmaya dönük oyuncu oldugunu söylüyorsun. Defansif iyi buluyorsun yani. 2 metre uzakta karşiliyor rakibini. Durmadan yerlerde geziyor.
Forvet gerisi oynayabilir bu adam. Şutu var pasi var ama defansif mücadele vasat bu adamda.