Selçuk İnan'ın Müthiş Rekoru!

Savunma ozellikleri var , bir kere yerini hic kaybetmiyor hemen hemen hep dogru pozisyon aliyor. Kuvveti dusuk ama cok dusukte degil. Kuvvet eksikligini cok kosmasiyla kapatiyor bence. Selcukun yaninda oynayan adam daha ofansif degil daha defansif olmali. Daha iyisini bulamazmisin bulursun ama para lazim, elimizdekk degeri bu kadar gommek mantiksiz.

- ne koşması adam kamyon gibi ...
- kuvveti çok düşük sayılacak kadar düşük. anadolu takımlarının orta sahaları selçuk'u her maç yerle bir ediyordu .

Savunma ozellikleri var , bir kere yerini hic kaybetmiyor hemen hemen hep dogru pozisyon aliyor. Kuvveti dusuk ama cok dusukte degil. Kuvvet eksikligini cok kosmasiyla kapatiyor bence. Selcukun yaninda oynayan adam daha ofansif degil daha defansif olmali. Daha iyisini bulamazmisin bulursun ama para lazim, elimizdekk degeri bu kadar gommek mantiksiz.

Ben berbat oglu berbat demiyorum zaten. asist ve şutlari iyi sayilir. Rakibe dalmiyor izliyor. Gücü zaten yetersiz. Evet yanina biri alinirsa defansif olmasi lazim. Ben forvet gerisi oynar diye düşünüyorum. Rotasyon oyuncusu olur bence. Göbekte 2 dinamo lazim.

Kendisinden muthis bi bonservis rekoru bekliyorum.Hadi kocum sende çine ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt