Selçuk İnan'ın Yerine Veysel Sarı Oynar mı?

Ozan Kesgin

Cezalı
Öncelikle Veysel'in bu maçtaki performansını beğendim.Galatasaray formasıyla en ciddi maçına göre iyiydi.

Eskişehir'de ortasaha oynadığı zaman da oldu.Teknik olarak ortasaha oynaması için bir engel yok.Selçuk'un 1.5 senedir formsuz olmasından dolayı artık ümidi kestim kendi adıma.Sezonu kurtarmak adına böyle bir hamle gereklidir.Tutarsa ve Melo ile anlaşırsa mükemmel olur.

Hayır.

İyi oynadı. Sağ bekte kalsın.

Selcuk yerine sen bile oynarsin adam sahada sadece kosuyor.

Suratini gormesem boyu biraz kisa olsa sabri mi bu derdim

Kim oynar bilmiyorum ama birini monte etmek lazım artık. EmreÇ'ye bile fitim şu an.

Oynar. Melo-Veysel tandemi oyunun iki yönünü gayet iyi oynar. Daha sert ve dinamik olacaklarına şüphe yok.

iyi de

Veysel'in yerine

mecburen

Sabri oynayacak

o vakit

Veysel oynar da ona sağ bekte ihtiyaç olabilir. Yekta oynar bence yürüyerek çalım atıyor, sakin, iyi mücadele ediyor, dikine oynamaya gayret gösteriyor vs.

Deli etti beni Selçuk, maçı biraz geç açtım 10-15 dakka her pası rakibe verdi. Ondan sonraki pasları da zaten ya Burak'a ya geriye idi.

biraz antrenmanla ben bile oynarim.

selcuk söyle 10-15 hafta dinlensin

yeter artik

benim nezdimde kredisi bitti

Oynamaz zaten sagda iyi gerek yok yapboza.Emre Colak goturur orayi herturlu.

Ekleme yaptım sonradan :)

Veysel sağ bekte kalmalı bence. Selçuk iyi değil. İlla kesilecekse de başka biri oynasın.

Onu düşündüm fakat Veysel haricinde Eboue-Salih-Sabri hatta bir ihtimal Hamit var iyi kötü de olsa

Ama Selçuk denen adamın alternatifi hala yok.Ortasahada kangren resmen

Yekta iyi bence. Biraz yavaş düşünüyor bazen ama en azından hem yavaş düşünüp, hem belini döndüremeyip, hem de geriye pas yapmıyor.

Veysel'in o mevkide oynaması demek sağ bek Sabri'ye emanet demek :) İşin esprisi bir tarafa @Bora Akıncı'nın belirttiği gibi Melo tandemi ile yapılabilir.Fakat Veysel'in ilk etapta sağ bek dışında düşünülmemesi taraftarıyım.

Geri
Üst Alt