Selçuk İnan'ın Yerine Veysel Sarı Oynar mı?

800px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Drogbaya, burağa , umuta tahammülünüz var da selçuğa mı yok? Ardayı da böyle yediniz zaten.

Drogbaya, burağa , umuta tahammülünüz var da selçuğa mı yok? Ardayı da böyle yediniz zaten.

Öyle bir şey demedim onu nasıl uydurdun? Arda ile de konunun alakası yok.Gittiği sezon gtünü kaldıramayan sakatlıktan kurtulmayan bir adamdı.Gittikten sonra 2 sene şampiyon olduk iyi ki gitmiş.Böyle giderse inşallah Selçuk da gider

Öyle bir şey demedim onu nasıl uydurdun? Arda ile de konunun alakası yok.Gittiği sezon gtünü kaldıramayan sakatlıktan kurtulmayan bir adamdı.Gittikten sonra 2 sene şampiyon olduk iyi ki gitmiş.Böyle giderse inşallah Selçuk da gider

Yapmayın Allah aşkına yahu. Selçuk dediğiniz adam olmadan şampiyon olamazdık. Adamın her türlü hakkı yeniyor. Frikikleri bile kullandırmaz oldular. (Drogba ve Sneijder). Formsuz olduğu kesin ancak öncelikle tepki gösterilecek adam o değil. Benim dediğim bu. Yoksa süper oynuyor iddiam yok.

Geçen senelerde takımın en iyisi , Xavi gibi oynuyor , Avrupa 'da her takımda oynar , Maestromuz diyenler anlam veremediğim iğrenç bir şuursuzluk ile bir oyuncuyu nasıl yerin dibine sokuyor anlamıyorum , istediğiniz tartışmaya girerim siz taraftar falan değilsiniz..!

-Şunu da söyleyim Selçuk Türk Futbol tarihini değiştiren bir adamdır Fb 'ye değilde bize imza attığı için.Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.

Geçen senelerde takımın en iyisi , Xavi gibi oynuyor , Avrupa 'da her takımda oynar , Maestromuz diyenler anlam veremediğim iğrenç bir şuursuzluk ile bir oyuncuyu nasıl yerin dibine sokuyor anlamıyorum , istediğiniz tartışmaya girerim siz taraftar falan değilsiniz..!

-Şunu da söyleyim Selçuk Türk Futbol tarihini değiştiren bir adamdır Fb 'ye değilde bize imza attığı için.Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.

Anlayamadığın olayı söyleyeyim. Selçuk'un futbolunun eskisi ile alakası yok.Sadece ismi oynuyor sahada

Veysel Ceyhun'un yerine oynar.Selçuk'un yerine Emre veya Yekta oynayabilir.Bence Emre oynamalı.Emre,Sneijder ve Hajrovic'le de iyi anlaşıyor.

Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.

Bu sezon 5 maç falan izledin herald izlemediğin diğer tüm maçlarda da böyleydi bir iki maç hariç

Geçen sezonun tüm ilk yarısı da böyleydi.

Ilk senesinde oyleydi ama son 1.5 senedir ozellikle bu sezon ne oynadigini soylermisin? Bugun ki pas hatalarida artik kopardi hele bir pozisyonda bejekeye direk asist yapiyordu. Boyle oyunda tutmak Galatasaraya zarardir. Su anda kritik haftalarda takima en fazla katkiyi kim verecekse o oynuyacak.

M.A.Sahin

Veysel'i artık uzun vade içinde düşününce sağ beke monte etmemiz şart , hiç yerinden oynatmaya gerek yok Selçuk'un yerine Yekta veya Emre Çolak oynayabilir , daha iyi katkı verebileceklerini düşünüyorum , ayrıca Selçuk şöyle bir - iki hafta vs. kulübe de oturduktan sonra toparlar İnşallah.

Edit : Bir dakika ya bu takımda Umut Gündoğan gibi ayakları iyi , teknik , dikine oynayabilen , süratli , iyi pas yapan bir çocuk var ya neden o oynamasın ki ?

Bana göre Selçuğun milli takımda bile alternatifi yokken bu tür tartışmalar yersiz. Selçuğu eleştirmek bu kadar kolay olmamalıdır.

Bu derece formsuz isteksiz oyuncuları kesmedikten sonra onca transferi neden yaptık?

veysel ceyhunun yerine oynar. ceyhun topu çıkarmada aşırı yetersiz kalıyor.

Geri
Üst Alt