Mustafa Özer
Sarı Üye
- 30 Kasım 2008
- 582
- 14
- 1.458
Drogbaya, burağa , umuta tahammülünüz var da selçuğa mı yok? Ardayı da böyle yediniz zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogbaya, burağa , umuta tahammülünüz var da selçuğa mı yok? Ardayı da böyle yediniz zaten.
Veysel Sarı ilk 11'i zorlar bence iyiydi ama ilk 11 için çok çalışması lazım yine de
Yıllar sonra güvenebileceğimiz bir sağ bek var diyebilieceğiz bence
Öyle bir şey demedim onu nasıl uydurdun? Arda ile de konunun alakası yok.Gittiği sezon gtünü kaldıramayan sakatlıktan kurtulmayan bir adamdı.Gittikten sonra 2 sene şampiyon olduk iyi ki gitmiş.Böyle giderse inşallah Selçuk da gider
Geçen senelerde takımın en iyisi , Xavi gibi oynuyor , Avrupa 'da her takımda oynar , Maestromuz diyenler anlam veremediğim iğrenç bir şuursuzluk ile bir oyuncuyu nasıl yerin dibine sokuyor anlamıyorum , istediğiniz tartışmaya girerim siz taraftar falan değilsiniz..!
-Şunu da söyleyim Selçuk Türk Futbol tarihini değiştiren bir adamdır Fb 'ye değilde bize imza attığı için.Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.
Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.
Geçen senelerde takımın en iyisi , Xavi gibi oynuyor , Avrupa 'da her takımda oynar , Maestromuz diyenler anlam veremediğim iğrenç bir şuursuzluk ile bir oyuncuyu nasıl yerin dibine sokuyor anlamıyorum , istediğiniz tartışmaya girerim siz taraftar falan değilsiniz..!
-Şunu da söyleyim Selçuk Türk Futbol tarihini değiştiren bir adamdır Fb 'ye değilde bize imza attığı için.Bu sezon bazı formsuz maçları var bugün de dahil ama onun yıldızı sizin şuursuz yorumlarınızla sönmez.