Selçuk mu Mustafa Sarp mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Sarp'ı tercih ederim,adam en azından senede 10 milyon lira para almıyordu...

işiniz gücünüz yok mu sizin illa konu anket vb açmak zorunda mısınız böyle bir zorunluluğunuz yok hatırlatayım dedim rahat olun millet okumak zorunda değil bu tarz konuları

valla buraya gelip entel entel ama selçuk demeyin tabiki sarp değil kalite olarak ama sarp kadar yürek sarp kadar hırs yok bu adamda ölmüş

sarptan nefret etttim heleki o tapelerden sonra ama adam hem az para almasına rağmen yenilgilerde hırsla deliriyordu hazmedemiyordu yetenekleri kısıtlıydı selçuk ise rezil performanslar sonrası hiç rahatsız değil rahatsız olsa bu kadar rezil oynamaz bunun teknik taktik ile hiç alakası yok insan 2 metre önündeki adama 1 değil 2 değil defalarca pas atamazmı yahu ?

Son 2 senesiyle Sarp'la yarışır cidden Selçuk

Forum yine ağlama duvarına dönmüş, yenilmeyi hazmedemiyorsak izlemeyelim şu oyunu ya neyse size kolay gelsin. Hiç çekilmiyor şu haller.

Beyler abartmayın diyorsunuz da hazırlık kampı geçiren Selçuk'un dünkü hali gerçekten Mustafa Sarp'tan iyi miydi ?

Samimi soruyorum...

kim abartmis arkadas

selcukun son oyunlari ile sarpinki arasinda fark var mi sizce? 3 assagi 5 yukari ayni oyunlari oynuyor. Bu nedenle arkadas soru sormus size, hangisi daha cok cildirtiyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt