- 18 Temmuz 2009
- 80.717
- 235.646
- 5.093
bir anchorman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sesi titrediği için gidiyor buna da şov diyen çıkar şimdi de. neyse.
halkın sesi olmaya aday bir hareket.
15 dk önce oldu.Bugünün ana haberinde mi oldu bu admirim - epeydir izlemiyorum haber sinirim fırlamasın diye.
Bu haberde bu tepki bence çok normal - ben şahsen açık çaık küfreder malum yerlere, hapse atılırım.
Benim. İnsanlar geçmişinden bağımsız düşünülemez. Ben düşünemiyorum.sesi titrediği için gidiyor buna da şov diyen çıkar şimdi de. neyse.
halkın sesi olmaya aday bir hareket.
Sg1 Şovmen
Bu adam zamanında fazla soda içmenin zararları ile ilgili haber yapan muhabirleri işten çıkarmıştı.
gören de hayatında hiç hata yapmamış pürü pak zanneder seni de.Benim. İnsanlar geçmişinden bağımsız düşünülemez. Ben düşünemiyorum.
Oha harbi mi1 Şovmen
Bu adam zamanında fazla soda içmenin zararları ile ilgili haber yapan muhabirleri işten çıkarmıştı.
Benim hatalarım kendime, kamuya değil. Hatalarım Selçuk Tepeli gibi kamuyu etkilemesin diye hayatımı kendi rizamla bambaşka yöne çevirdim. Bunu bana diyemezsin.gören de hayatında hiç hata yapmamış pürü pak zanneder seni de.
Bu eski haber. Ayrıca her muhabirin görevi ayrıdır. Sağlık muhabiri sağlıkla ilgilenir. Bu ülkede herkes burnunu ehli olmayan işlerde bir şey bilmeden konuştuğu için bu haldeyiz. Sağlık haberi yapan muhabiri politik bu kadar dert varken neden sağlık haberi yapıyorsun demek nasıl bir kafa asıl bunu sorgularim ben.Oha harbi mi
Çok mantıklı hareket. Her saati farklı aksiyonlar olan, her günü farklı gündeme çıkan bu ülkede Fazla soda içmenin zararlarını haber yapıyorsan git yapma bu işi zaten. Müthiş hareket. Taktir ettim.
GscimbomMobile