selçuk tepeli

Bazı mimiklerini çok şovmen bulsamda - 6000 sayfalık kitaplardan alıntılar yapsada (milletin %80 i anlamıyor onu) genede önemli noktalarda lafını esirgemeyen biri olmasını takdir ederim.

sesi titrediği için gidiyor buna da şov diyen çıkar şimdi de. neyse.

halkın sesi olmaya aday bir hareket.

Bugünün ana haberinde mi oldu bu admirim - epeydir izlemiyorum haber sinirim fırlamasın diye.

Bu haberde bu tepki bence çok normal - ben şahsen açık çaık küfreder malum yerlere, hapse atılırım.

1 Şovmen

Bu adam zamanında fazla soda içmenin zararları ile ilgili haber yapan muhabirleri işten çıkarmıştı.

Adam üzülmesin de ne yapsın yav bu ülkenin çiftçisi için kurulmuş bankası çiftçinin traktörüne haciz koyup onları yok parasına satarak elini kolunu bağlıyor.
Üzerine gidip reklam yaptırıyor "yaşa sen çiftçi çok yaşa" diye böyle bir taşşak geçilme ortamı olan bir ülke burası.

Herkesin şikayetçi olduğu ama kimsenin sesinin çıkmadığı, insanınin bu kadar bastırıldıgi dönemde bırak bardağı tüm stüdyoyu yıksa haklıdır.

GscimbomMobile

1 Şovmen

Bu adam zamanında fazla soda içmenin zararları ile ilgili haber yapan muhabirleri işten çıkarmıştı.
Oha harbi mi
Çok mantıklı hareket. Her saati farklı aksiyonlar olan, her günü farklı gündeme çıkan bu ülkede Fazla soda içmenin zararlarını haber yapıyorsan git yapma bu işi zaten. Müthiş hareket. Taktir ettim.

GscimbomMobile

Hangimizin içinde çığlıklar yokki?

Kaç kişi mikrofon uzatılınca gerçekten içinden geçenleri söyleyebiliyor?

Herkes içindekileri dökebilse ortaya sadece bip sesi çıkar o kadar dolduk, o kadar nefret ettik.

Şov diyene de ne oldu yaram diyorum

Oha harbi mi
Çok mantıklı hareket. Her saati farklı aksiyonlar olan, her günü farklı gündeme çıkan bu ülkede Fazla soda içmenin zararlarını haber yapıyorsan git yapma bu işi zaten. Müthiş hareket. Taktir ettim.

GscimbomMobile
Bu eski haber. Ayrıca her muhabirin görevi ayrıdır. Sağlık muhabiri sağlıkla ilgilenir. Bu ülkede herkes burnunu ehli olmayan işlerde bir şey bilmeden konuştuğu için bu haldeyiz. Sağlık haberi yapan muhabiri politik bu kadar dert varken neden sağlık haberi yapıyorsun demek nasıl bir kafa asıl bunu sorgularim ben.

Geri
Üst Alt