selçuk tepeli

Takılıp kaldığım yok. Öyle olsa kendi milletvekili Enis Berberoğlu'nu meclisten kodese atmalarına ses etmeyen, hatta dokunulmazlığı kaldırmakta olumlu oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tüm siyasal İslamcıları toplayıp kurduğu 6'li masayı savunmazdım.

Bu videoyu görür görmez benim aklıma çok ciddi olan maden suyu haberi yüzünden kovulan muhabirler geliyorsa suçlusu ben değil patronu Turgay Ciner'e yalakalık olsun diye o çocukları kovan Selçuk Tepeli'dir. Konuya dikkat çekmek için bir atraksiyon yaptıysa o niyetine bir şey diyemem ama davranışları haberin önüne geçti. Şimdi her yerde sadece o otuz saniyelik video dönüyor. Haberin kendisi değil.
Umarım her şey senin kafanda kurguladığın gibidir zira içinde olunmayan süreçlerin her zaman kırılımları vardır.

Bugüne gelince sesi titremesi de şovsa ok, güzel şov oldu. Haberleri okurken tam olarak o adamın yaşadıklarını yaşıyorum ve ziyadesiyle de anlıyorum, bugünün gündemi de bu olmalı.

Ya da gidelim herkesin olumsuzluklarını sıralamaya devam edelim, sen bilirsin.

“Bahsi geçen haber, onların uzmanlık alanlarında olmayan, sağlıkla ilgili bir haber. Üstelik doğrulanamayan, kanıtlanamayan dolayısıyla doğru olmayan bir haber. Bu şekilde bir haberle gazetede yer kaplamaları yanlış. Hüseyin Gündoğdu daha önce de farklı haber ve nedenlerle de uyarı almıştı. Neşet Karadağ hakkında böyle bir uyarı yoktu. Ama sonuçta böyle bir karar verdik.”

selçuk bey dezenformasyon ve itaatsizliğe acımamış bence doğrusunu yapmış ne dersin mahoid
Tepki görünce ne demesini bekliyorsun Hayri? Kaldı ki haber yayınlanmadı bile. Haber kutusuna atıldı. Editör görünce -kendi- zaten yayınlamaz. Çekersin çocukları kafayı mı yediniz bu ne biçim haber bir daha yazmayın böyle şey dersin konuyu kapatırsin. Adamları neden kovarsin!

Umarım her şey senin kafanda kurguladığın gibidir zira içinde olunmayan süreçlerin her zaman kırılımları vardır.

Bugüne gelince sesi titremesi de şovsa ok, güzel şov oldu. Haberleri okurken tam olarak o adamın yaşadıklarını yaşıyorum ve ziyadesiyle de anlıyorum, bugünün gündemi de bu olmalı.

Ya da gidelim herkesin olumsuzluklarını sıralamaya devam edelim, sen bilirsin.
Böyle tatlı hoş biraz sert ama kontrollü muhalif medya mutlaka olmalı. Muhalefetin gazını almak için. Ebubekir Şahin ve Fahrettin Altun'un başında olduğu medyada hele bu kadar güçlülerken. . . Fatih Portakal'ı kovdular. Onun haber seçimleri daha sertti. Daha halka yakındı.

Geçtim onu. Olay TV vardı. İki sene önce yeniden açıldı. 24 gün mü ne yayın yapabildi. HDP grup toplantısını canlı yayınladılar diye kapattılar kanalı. Bahane buydu. Ana haber bültenini nevşin Mengü sunuyordu. Dram pompalamadan sadece haber veriyordu. Etkili haber yapıyordu. Kapattılar. Bu akşam olan milletin gazını alan reality şovlar ama önemli.

Böyle tatlı hoş biraz sert ama kontrollü muhalif medya mutlaka olmalı. Muhalefetin gazını almak için. Ebubekir Şahin ve Fahrettin Altun'un başında olduğu medyada hele bu kadar güçlülerken. . . Fatih Portakal'ı kovdular. Onun haber seçimleri daha sertti. Daha halka yakındı.

Geçtim onu. Olay TV vardı. İki sene önce yeniden açıldı. 24 gün mü ne yayın yapabildi. HDP grup toplantısını canlı yayınladılar diye kapattılar kanalı. Bahane buydu. Ana haber bültenini nevşin Mengü sunuyordu. Dram pompalamadan sadece haber veriyordu. Etkili haber yapıyordu. Kapattılar. Bu akşam olan milletin gazını alan reality şovlar ama önemli.
Mengü de geçen mültecileri savundu anında alay konusu oldu.

Çıkıp az çok konuşuyordu öncesinde.

Mengü de geçen mültecileri savundu anında alay konusu oldu.

Çıkıp az çok konuşuyordu öncesinde.
Olay TV kapanınca kendini DW'ye tamamen kaptırdı. O da editöryel bağımsızlığını yitirdi. Mülteciler konusunda ana fikri doğru ama savunması yanlış ve Türkiye'de karşılığı kesinlikle yok o yüzden eleştiriliyor. Savunduğu şeyleri söyleyip sonunda bizim ulkede bu olmaz diyebilmeliydi. Diyemedi diyemez. DW muhabiri.

Videoyu tekrar izleyince fark ettim. 6-8 sn arasında cümleye girerken sesi üzüntülü, sinirden ağlamamak için kendini zor tutmuş. Bu adama şov filan demenin kendisi şovcu bir yorum olur.

Videoyu tekrar izleyince fark ettim. 6-8 sn arasında cümleye girerken sesi üzüntülü, sinirden ağlamamak için kendini zor tutmuş. Bu adama şov filan demenin kendisi şovcu bir yorum olur.

neredeyse aglayacakmıs gercekten yavaşlatarak izledim buna şov falan diyenlerin vicdanı mühürlenmiştir kalpleri taş olmustur

Isi biraz komplo teorisi eksenine tasimak gerekirse kendisini controlled opposition mensubu olarak goruyorum.

En izlenebilir haber bulteni kendisininki ama en iyi haber bulteni televizyona cikmasina izin verilmeyendir.

Gazetecilik kurumu malesef dunyada iflas ediyor su an. Demokrasi dogal olarak kutuplasmaya evriliyor her yerde bu noktada da basin arac olmaktan oteye gidemiyor. Bir de sosyal medya denen facia durum var. Vaziyet iyi degil.

Geri
Üst Alt