Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Lol.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene de selcuk 14/5 sneijder 5/10 gol asist yapmış. Sneijder kötü futbolcu diyorsun yani!!!Beğenmediğin ve bana göre de bu sezon formsuz olan Sneijder'in daha şimdiden lig'de 1 gol, 5 asisti var. Selçuk ne yapmış?
Geçen sene de selcuk 14/5 sneijder 5/10 gol asist yapmış. Sneijder kötü futbolcu diyorsun yani!!!
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O penaltıyı atamayanlarda var. Bütün yılların istatistik lerini çıkartma bana.o 14 golün 5 penaltimiydi?
O penaltıyı atamayanlarda var. Bütün yılların istatistik lerini çıkartma bana.
Bak söylemişsin işte biri cm biri om kısaca bu istatistik bize, sizin düşündüklerinizi göstermez.Sneijder 16/ 17 1 Gol 5Assist (12 Mac)
15/16 25 Mac 5 Gol 7 Assist
14/15 31 Mac 10 Gol 3 Assist
13/14 28 Mac 12 Gol 7 Assist
Selcuk Selcuk Inan - Leistungsdaten 13/14 | Transfermarkt
16/17 13 mac 1 Gol
15/16 28 mac 11 gol 4 assist
14/15 32 mac 4 gol 8 assist
13/14 31 mac 5 gol 8 assist
üsenmdim arastirdim
evet birisi OM digeri CM . Yinede Selcugun kac golü penaltidir
Bak söylemişsin işte biri cm biri om kısaca bu istatistik bize, sizin düşündüklerinizi göstermez.
Bak söylemişsin işte biri cm biri om kısaca bu istatistik bize, sizin düşündüklerinizi göstermez.
Vizyonculara karşı tek başına mücadele ediyorsun abi resmen,nasıl bir cesarettir bu.
Muslera, Bruma, Podolski, Sneijder'i falan anlarım da, Selçuk neden bu maçta kadroda yer almadı? Beyimizin ekstra bir özelliği nedir? Bu takımın şu anda en sıradan oyuncularından biri. Her sene 3 milyon euro cukkalamayı, taraftar tepki gösterince forma çıkarmayı, yedek kalınca artistlik yapmayı biliyor ama. Götürün böyle deplasmanlara da çatalı buz kaplasın.
Soru işaretini unutmuşsun.
Aslan kardeşim yalan yanlış konu açıp beni de bu emellerine alet etmen yakışıyor mu soruyorum sana?
Kes backstabber.
![]()
Selçuk götürülmüş beyler. Yanlış ananos.Kusura bakmayın. Çatalı buz kapladıysa ne mutlu bize.
Adam ol