selçuk'un önemli oyuncu sanılıp da erzincan deplasmanına götürülmemesi

Aslan'ın GSC üyelerini galeyana getirmek için yalan beyan vermesinden dolayı ceza alması uygundur

-Tapatalk-

hqdefault.jpg

O penaltıyı atamayanlarda var. Bütün yılların istatistik lerini çıkartma bana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder 16/ 17 1 Gol 5Assist (12 Mac)
15/16 25 Mac 5 Gol 7 Assist
14/15 31 Mac 10 Gol 3 Assist
13/14 28 Mac 12 Gol 7 Assist

Selcuk Selcuk Inan - Leistungsdaten 13/14 | Transfermarkt
16/17 13 mac 1 Gol
15/16 28 mac 11 gol 4 assist
14/15 32 mac 4 gol 8 assist
13/14 31 mac 5 gol 8 assist

üsenmdim arastirdim

evet birisi OM digeri CM . Yinede Selcugun kac golü penaltidir

Sneijder 16/ 17 1 Gol 5Assist (12 Mac)
15/16 25 Mac 5 Gol 7 Assist
14/15 31 Mac 10 Gol 3 Assist
13/14 28 Mac 12 Gol 7 Assist

Selcuk Selcuk Inan - Leistungsdaten 13/14 | Transfermarkt
16/17 13 mac 1 Gol
15/16 28 mac 11 gol 4 assist
14/15 32 mac 4 gol 8 assist
13/14 31 mac 5 gol 8 assist

üsenmdim arastirdim

evet birisi OM digeri CM . Yinede Selcugun kac golü penaltidir
Bak söylemişsin işte biri cm biri om kısaca bu istatistik bize, sizin düşündüklerinizi göstermez.

Bak söylemişsin işte biri cm biri om kısaca bu istatistik bize, sizin düşündüklerinizi göstermez.

Vallah dogrusunu demek gerekirse iki oyuncunun'da Assistlerine pek bakam. Sampiyon oldugumuz sene bir kasimpasa maci var. Olcan 3x ve Umut 2x kere Sneijderin assistlerini yediler mesela. (bir macta) . Ardindan antep maciydi galiba Burak müthis mala baglayip Selcugun assistlerini yemisti.

Muslera, Bruma, Podolski, Sneijder'i falan anlarım da, Selçuk neden bu maçta kadroda yer almadı? Beyimizin ekstra bir özelliği nedir? Bu takımın şu anda en sıradan oyuncularından biri. Her sene 3 milyon euro cukkalamayı, taraftar tepki gösterince forma çıkarmayı, yedek kalınca artistlik yapmayı biliyor ama. Götürün böyle deplasmanlara da çatalı buz kaplasın.

Aslan kardeşim yalan yanlış konu açıp beni de bu emellerine alet etmen yakışıyor mu soruyorum sana?

Aslan kardeşim yalan yanlış konu açıp beni de bu emellerine alet etmen yakışıyor mu soruyorum sana?

Hadi ben sıradan bir üyeyim, fazla takip etmiyor olabilirim ama sen koskoca GSC'nin moderatörü, Selçuk'un kadroda olduğunu nasıl bilmezsin? Bi de üstüne sazan gibi atlıyorsun. :D Asıl ben seni kınıyorum.

Beyler bu konu zaten yanlış açılmış bir konu, yanlış içinde yanlışa girmeyin. :D

Tartışmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt