Selim Arda Üçer

Bal gibi Almancısın. Hayatında Arenaya gittin mi? İsyan senin içine işlemiş. Küfür ederek mutlu oluyorsun.

yahu sanane dostum, sanane ? sen mi karar vereceksin kimin hangi rengi seçeceğini, hangi ülkede yaşayacağını? saçma bir laf ettin kabul et işte :) uzatma

Dostum, İngiltere de yaşayıp, Amerika da yaşayıp senden benden daha çok bu takıma sevdalanmışlar var :)

Vardır muhakkak ama her postunda yöneticiye, başkana, teknik direktöre küfür ediyorsa, birisinin de hop demesi lazım. İş çığırından çıkmış durumda. Forum yönetimi işine baktığı için ses çıkarmıyor ama saygı denen şey kalmamış... En çok küfür eden de Can denilen gözlüklü.:)

19 yaşında çocuk. :) Ehliyet almaya hak kazanmışsın tebrikler sana.

ooooooo cocuk dedi :o

bak onemli olan bu:

funny%20dr%20house%20brain%20house%20md%201440x900%20wallpaper_www.wall321.com_29.jpg

Vardır muhakkak ama her postunda yöneticiye, başkana, teknik direktöre küfür ediyorsa, birisinin de hop demesi lazım. İş çığırından çıkmış durumda. Forum yönetimi işine baktığı için ses çıkarmıyor ama saygı denen şey kalmamış... En çok küfür eden de Can denilen gözlüklü.:)

Bende küfür ediyorum, eee banada mı diyeceksin git şu takımı tut diye?

Son düzenleme:
Allah şu foruma üye engelleme özelliğini getirenlerden razı olsun.

Bazı üyelerin boş mesajlarını görmekten kurtuluyorum. Ama tabi bu durum forum için sorun. Boşuna database işgali. Ona da bi sorun bulunduğunda süper olur. :k19:

Geri
Üst Alt