Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 288
sende farkina vardin ne kadar sacmaladigini degil mi?![]()
Evet yaa. Sen olmasan ne yapardım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende farkina vardin ne kadar sacmaladigini degil mi?![]()
Bal gibi Almancısın. Hayatında Arenaya gittin mi? İsyan senin içine işlemiş. Küfür ederek mutlu oluyorsun.
Senin gibi birine hic birseyi ispat etmeme gerek yok ama evet gittim. Bir kere beni tanimiyorsun etmiyorsun, neyin beni mutlu edecegini neyin icime isledigini bilemezsin.
Seni tanımak kolay. Zor durumdasın. Başkalarını aşağılayarak adam olduğunu sanmaya çalışıyorsun.
yahu sanane dostum, sanane ? sen mi karar vereceksin kimin hangi rengi seçeceğini, hangi ülkede yaşayacağını? saçma bir laf ettin kabul et işteuzatma
Senin gibi bos adamlar ile isim olmaz, engellendin ne halt yiyorsan ye artik.
Evet yaa. Sen olmasan ne yapardım ben.
İyi de, Almanya Galatasaray tuhaf şeyler. Alamanya Bayern, Borusia falan daha uygun.
pek mantikli seyler degil anlasilan![]()
avatarını behZat che yaparsan cagiririmkavga kacmıs be @Berat Yesir benıde cagır olm kavga cıkınca
avatarını behZat che yaparsan cagiririm
Dostum, İngiltere de yaşayıp, Amerika da yaşayıp senden benden daha çok bu takıma sevdalanmışlar var![]()
19 yaşında çocuk.Ehliyet almaya hak kazanmışsın tebrikler sana.
Vardır muhakkak ama her postunda yöneticiye, başkana, teknik direktöre küfür ediyorsa, birisinin de hop demesi lazım. İş çığırından çıkmış durumda. Forum yönetimi işine baktığı için ses çıkarmıyor ama saygı denen şey kalmamış... En çok küfür eden de Can denilen gözlüklü.![]()
ooooooo cocuk dedi
bak onemli olan bu:
![]()
Hahahaha. Beynini sevsinler senin ufaklık.
Bende küfür ediyorum, eee banada mı diyeceksin git şu takımı tut diye?