selim kaya

DgekslgW0AA81jH.jpeg.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kimleri ve hangi nedenlerden dolayı alamadıklarını açıklamalı bence.

nöbete de yazdım.Gelsin anlatsın ne dönduğunu.

An itibariyle Özgür Ayten. Temsili değil.

1601909415384.gif

Bence ne döndügünü bilmiyordur. Soruyordur Mahmuta transfer var mi, o da buna 2 orta saha ve 1 kanat gelecek demistir. O da onu burda paylasmistir ve adam patladi.

Gelsin kendi söylesin o zaman.Onlarca kişi ile dalga geçmek en hafif tabirle ayıptır.

Ya bırakın adamın üstüne gitmeyi . Inanmasaydiniz mal gibi inandınız değer verdiniz hepiniz soru sordunuz bilmem ne adamda sizi afedersin zzztti. Eeee şimdi adama yüklen siz kendi cahilliginizi sorgulayın ilk önce ulan ben neden bu adama güvendim de değer verdim diye sonra linç yaparsınız.
Özgür aytene helâl olsun keriz çok adam tek tek inandırdı sallamarina

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bırakın adamın üstüne gitmeyi . Inanmasaydiniz mal gibi inandınız değer verdiniz hepiniz soru sordunuz bilmem ne adamda sizi afedersin zzztti. Eeee şimdi adama yüklen siz kendi cahilliginizi sorgulayın ilk önce ulan ben neden bu adama güvendim de değer verdim diye sonra linç yaparsınız.

Ilk kez sana bir konuda katılıyorum....

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

adaş yine 10 numara konusmussun:tbr:

Geri
Üst Alt