Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.059
- 28.271
- 1.933
Sallamayın adamı, engelle geç yazdıklarını
Engelleyici zihniyete karşıyım. Geleceğini düşündüğü oyuncunun yanında oturan kefili gibi yazıp sonra haksız çıkması hoşuma gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallamayın adamı, engelle geç yazdıklarını
gümrükte yakalanma musapDedigim hic birsey den kacinmiyorum. Manevi babana az dedim/denildi
Hayirlisigümrükte yakalanma musap
Halen sayin ayten ayten bey felan yazanlar var
Cildirmak istiyorum muhtemelen 14 yasinda bir sipa tüm forumla dalga gecip kacti
Okadar küfür yedi gelip cvp vercek bile yüzü yok bebenin
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nöbete de yazdım.Gelsin anlatsın ne dönduğunu.
Bence ne döndügünü bilmiyordur. Soruyordur Mahmuta transfer var mi, o da buna 2 orta saha ve 1 kanat gelecek demistir. O da onu burda paylasmistir ve adam patladi.
Ilk kez sana bir konuda katılıyorum....Ya bırakın adamın üstüne gitmeyi . Inanmasaydiniz mal gibi inandınız değer verdiniz hepiniz soru sordunuz bilmem ne adamda sizi afedersin zzztti. Eeee şimdi adama yüklen siz kendi cahilliginizi sorgulayın ilk önce ulan ben neden bu adama güvendim de değer verdim diye sonra linç yaparsınız.
Özgür aytene helâl olsun keriz çok adam tek tek inandırdı sallamarina
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adaş yine 10 numara konusmussunYa bırakın adamın üstüne gitmeyi . Inanmasaydiniz mal gibi inandınız değer verdiniz hepiniz soru sordunuz bilmem ne adamda sizi afedersin zzztti. Eeee şimdi adama yüklen siz kendi cahilliginizi sorgulayın ilk önce ulan ben neden bu adama güvendim de değer verdim diye sonra linç yaparsınız.
Özgür aytene helâl olsun keriz çok adam tek tek inandırdı sallamarina
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi