Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
rusça küfür edersem ban yemem herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfür konusu acilmis dogru mu reis kacirmisimBi küfür show da buraya gelecek
Hee. Iyi ki yoktun. Belhandanin anasina avradina girildi. Bir de senin salak salak raporlarinla ugrasamazdik. Kalp krizi gecirebilirdinküfür konusu acilmis dogru mu reis kacirmisim
forumu mahkemeye verecegim sanirim bu yuzdenHee. Iyi ki yoktun. Belhandanin anasina avradina girildi. Bir de senin salak salak raporlarinla ugrasamazdik. Kalp krizi gecirebilirdin
Dedigim hic birsey den kacinmiyorum. Manevi babana az dedim/denildiforumu mahkemeye verecegim sanirim bu yuzden
yoneticilikten cikarsan pacayi kurtarabilirsin musap bence bunu denemelisin
manevi babama mi?Dedigim hic birsey den kacinmiyorum. Manevi babana az dedim/denildi
2 os 1 kanat kesin.
bitti mi transfer donemi ustat sakin ol bakarsin belhanda gider os ve kanat gelirSeni savundugumuz günlere lanet olsun 2 ay önceye kadar adam saniyorduk
ne zaman bitiyo bu donem ustat cok gerginimhanda gitmiyor 1 tekmük daha müspet ama bu tekmük yönetimden öa'ya
17.59ne zaman bitiyo bu donem ustat cok gerginim
Tepkiler yanlış kişinin üzerine, Özgür kim ki bu kadar tepki alacak. Yazdıklarını gülüp okur geçersin duyumcu neticede.
Kulübün geleceğine dair D'avila'dan bile daha kesin konuştuğu için aldığı tepkileri misliyle hak ettiği kanaatindeyim.