Selim Kaya
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 857
- 1.898
- 1.393
Albayrak be Günay. Admin kimse Dm atsin, tüm bilgilerin gelişini aktarayım. Büzügü yiyen arkadaşlar da aynı küfürleri onlara etsin bir zahmetKim sorumlu iki ? albayrak ve hoca mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak be Günay. Admin kimse Dm atsin, tüm bilgilerin gelişini aktarayım. Büzügü yiyen arkadaşlar da aynı küfürleri onlara etsin bir zahmetKim sorumlu iki ? albayrak ve hoca mı ?
Benim ettigim küfürleri apoya iletme sansin var mi?Albayrak be Günay. Admin kimse Dm atsin, tüm bilgilerin gelişini aktarayım. Büzügü yiyen arkadaşlar da aynı küfürleri onlara etsin bir zahmet
Sakın tek bir yalan daha söyleme inanırım.Herkes atıp tutmuş, sağ olsun bazı arkadaşlar instagramdan küfür edip, sonra benim kufurumu paylaşmış. Şahsi hesabımı da. Gsc forumunda geçen sene her şeyi önceden söyledim. Bu sene de yine aynı kaynaktan aldım bilgileri. Hepsinin ekran görüntüsü Instagramimda mevcut. Gsc forumunun yönetimine bu görüntüleri verebilirim. Hepsinden de korkuncu, bu sene futbol falan izlemeyin. Ne yönetim uzlasabiliyor, ne hoca, ne dış etkenler. Bana yine istediğiniz küfürü edin, ben de Galatasarayliyim, kimsenin Galatasarayliligini da tartışmam. Suçlu istiyorsanız tum sorumlu iki kişi. Gidin onlara da sovun bana ahkam kesebilen arkadaslar, gücünüz yetiyorsa.

Benden oyle bir sey bekliomusun lan@Melih Sönmez sen mi küfür ettin lan?
Albayrak be Günay. Admin kimse Dm atsin, tüm bilgilerin gelişini aktarayım. Büzügü yiyen arkadaşlar da aynı küfürleri onlara etsin bir zahmet
Valla bildiklerini anlatırsan boş yere laf etmez kimse.
Benden oyle bir sey bekliomusun lan
sutyen bey belhanda kac no giyecek nice’de ona gore hevesleneyim forma alacagimAlbayrak be Günay. Admin kimse Dm atsin, tüm bilgilerin gelişini aktarayım. Büzügü yiyen arkadaşlar da aynı küfürleri onlara etsin bir zahmet
Senin bildiginden 1 fazlasini bilmiyor.
@Melih Sönmez i yollamak istiyorum, uygun mu?Bana yollayın ne yollanacaksa.
gecen sene noldu bahoz unsalBunun ne halt olduğunu geçen sene gösterdik hala forumda bulunması inanılmaz
Bunun gibilerine inananlara da yazık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gecen sene noldu bahoz unsal
ben yoktum ozet gecer misin
ee bu nasi icinden gecmek adam yine forumda takiliyoBenhun kılıç 1-2 arkadaş ve ben tüm sahte duyumcuların içinden geçtik
Bu şahıs da ana avrada küfür ederek ceza yemişti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi