Semih Kaya Futbolu Bıraktı

Vay anasını daha dün gençti bugün bırakıyor. Artık yaşıtlarımız futbolu bırakmaya başladı zalımsın hayat 😥

Yolun açık olsun KAYA bu taraftar seninle gurur duyuyor.

Yolu açık olsun, karakteriyle genç futbolcuların örnek alması gereken isimlerden.

Yolu acik olsun. Ujfalusi ile birlikte olan dönemi hep akillarda kalacak. Özellikle o dönem verdigi mücadele icin. Ayagiyla girilmesi gereken yerde kafasiyla müdahale ettigi maclari cok var.

En yakın arkadaşımın sınıf arkadaşıydı liseden , çok efendi sessiz sakin biri diye anlatırdı Semih'i , hakikaten öyle bir adam bu konuda hiç bozmadı kendisini. Hamburg maçı konusuna bir arkadaş değinmiş , turu almamız muhtemeldi oynasa. Üstüne izlemekten en fazla keyif aldığım 2011-2012 Galatasaray takımının büyük gelecek vaadeden ilk 11 parçasıydı. Keşke yeterince çalışsaydı da tam potansiyelini bulsaydı , yolu açık olsun. 1-2 takıntılı moron yine ampır ampır konuşup şu konuyu dahi kirletmeyi başarmış ve şaşırtmamışlar.

En yakın arkadaşımın sınıf arkadaşıydı liseden , çok efendi sessiz sakin biri diye anlatırdı Semih'i , hakikaten öyle bir adam bu konuda hiç bozmadı kendisini. Hamburg maçı konusuna bir arkadaş değinmiş , turu almamız muhtemeldi oynasa. Üstüne izlemekten en fazla keyif aldığım 2011-2012 Galatasaray takımının büyük gelecek vaadeden ilk 11 parçasıydı. Keşke yeterince çalışsaydı da tam potansiyelini bulsaydı , yolu açık olsun. 1-2 takıntılı moron yine ampır ampır konuşup şu konuyu dahi kirletmeyi başarmış ve şaşırtmamışlar.
kanka sakatliklar falan kolay olmadi bence semih icin calismaktan ziyade. tabi bilemiyorum.

Yolu açık olsun,herşey için teşekkürler.

Araştırmadım ama antep maçıydı galiba evimizde oynadığımız. İlk defa orada izlemiştim. Alkışladığım o güne lanet olsun. Çok kötü topçuydu. Futbolu bırakması isabetli olmuş. Karakterini vs bilmiyorum umurumda da değil. Çok kötü futbolcuydu.

Edit : Mersin maçıymış. 2-4 Olaylı antep maçında Servet kırmızı kart görmüştü. Ertesi hafta Kayseri deplasmanında oynamış. Sonrasında Mersin maçı içeride. Orada canlı izlemiştim. Genç diye destekliyorduk.

Diksiyonu, aktarımı ve güzel ifadesi ile şahane ve kısa öz bir video olmuş.
Gönül isterdi ki yüksek performansı devam etse ve kaptanımız olarak futbolu bıraksa ama olmadı yapacak bir şey yok. Şu adamı ne zaman görsem umarım gözün kör olur diyen orman çocuğu aklıma gelir.
Yolun açık olsun Semih

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ujfalusi'nin yanında potansiyelinin çok üstünde oynadı.
Bunu Hasan Şaş bir televizyon programında söyledi.
Mücadelesinden ve insanlığından dolayı tebrik ederim kendisini.
Kolay değil o takımda sırıtmadan oynamak.

Yolu açık olsun Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Geri
Üst Alt