Semih Kaya ile Taraftar Arasında Gerginlik Yaşandı!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri

Sarı-kırmızılı takım Arsenal ile Londra’da oynanan karşılaşmanın ardından bugün özel bir uçakla İstanbul’a geldi.

Atatürk Havalimanı’na inen kafilede futbolcuların mağlubiyet nedeniyle oldukça moralsiz olmaları dikkat çekti. Futbolcular bazı taraftarlarla fotoğraf çektirirken, bir sarı-kırmızılı taraftarın Semih Kaya’ya tepki göstermesi üzerine futbolcu ile aralarında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Sarı-kırmızılı taraftarın genç futbolcuya söylediği bir söz üzerine, Semih Kaya taraftarın üzerine yürüyerek, "Gel yüzüme söyle" diye tepki gösterdi. Semih ve taraftar arasındaki gerginlik güvenliğin araya girmesi ile önlendi.

Vay arkadaş kimse laf söylemesin size. Burak, Selçuk abisini örnek alıyor gibi.

Birkaç sezon sonraki kaptanımız olarak gördüğümüz Semih'e yakıştıramadım.

Takımı rezil edin, kimse hiç bir şey söyleyemesin. Oldu canısı.

eğer gerçekten bişey söylediyse ne söylediğini bilip öyle yorum yapmak lazım belki de ağır bi laf attı. bu olay dışında semihin saha içinde kendini toplaması lazım bu yıl hiç iyi değil. gerçi bunda defansı yalama yapan prandellinin payı var.

selçuktan örnek alıyorlar. örnek kaptan ya

eğer gerçekten bişey söylediyse ne söylediğini bilip öyle yorum yapmak lazım belki de ağır bi laf attı. bu olay dışında semihin saha içinde kendini toplaması lazım bu yıl hiç iyi değil. gerçi bunda defansı yalama yapan prandellinin payı var.

Semih bu sezon kötü değildi, maçları izleyerek konuşalım lütfen. Şu an bizim sorunumuz iyi hücum edemeyip gol atamamak, defans hatasından gol yemek değil.

Taraftar ne söylerse söylesin, kimse taraftarla diyaloga girmemeli, bu herkes için geçerli; futbolcu-yönetici-hoca-hakem..

Taraftar densizlik yapmis da olabilir ama profesyonel futbolcu eger basini gider. O adamin tepkisi unutulur gider, senin cevabin yillarca hatirlanir, kamera onunde olan, sorumluluklari olan sensin.

Yakismamis Semih'e

Deep Thought cihazından gönderildi.

habere bak belliki laf atan şikeci bir taraftar.zaten semih üzerine gidince abi ben GS lıyım diyor.

Vay arkadaş kimse laf söylemesin size. Burak, Selçuk abisini örnek alıyor gibi.

Allahtan kimse söylemiyor zaten. Eleştirmekten ve sövüp saydırmaktan başka bir şey yapmayan bir kesim var, büyük bir kesim hem de; kendileri her şeyi çok iyi bildikleri için. Stada gidenler var ki yuhalamaya gidiyor onlar da. Maçlarda dakikalarca küfür yemeyen hiçbir tarafı kalmıyor bu oyuncuların. Kötü zamanlar geçirebilir bir takım, ancak bir türlü kötü gün dostu olmayı başaramadı çoğunluk. Ultraslan denilen saçmalığa hiç değinmiyorum bile. Bu takıma yeteri kadar destek olunmuyor. Görüp yaşadığım tek şey budur.

götünü kaldirirsan senin tepene cikar iste
semihden de bir cacik olmaz artik
ins tsli tayfa ile beraber en kisa sürede sutlanir

Semih bu sezon kötü değildi, maçları izleyerek konuşalım lütfen. Şu an bizim sorunumuz iyi hücum edemeyip gol atamamak, defans hatasından gol yemek değil.
sen hangi maçları izliyorsun söle bizde izleyelim geçen yılki maçlar olabilir mi ? sorun defans hatasından gol yemek değilmiş, sivas ve arsenal maçında defans eleğe döndü, o ara kayserisporun maçını falan mı izliyordun.

Son düzenleme:
aynisini melo yapsa coktan sutlanmisti ama yerli olunca sonuna kadar yalaniyor böyle tipler

bu da yakinda kiz gibi aglayip sahayi terk eder

semihte anticipation yüksek ya adam bir şey söylemeden söyleyeceği lafı sezmiş galiba ben bir şey duyamadım çünkü :D

sen hangi maçları izliyorsun söle bizde izleyelim geçen yılki maçlar olabilir. defans hatasından gol yememekmiş, sivas ve arsenal maçında defans eleğe döndü, o ara kayserisporun maçını falan mı izliyordun.

Takım savunması yapamayınca gol yediğimizde bütün suç stoperlerinmiş gibi oluyor. Sanki Arsenal maçında Veysel, Melo, Telles, Yekta hatasız oynadı da bütün golleri Semih yüzünden yedik. Bana kalırsa geçen sezon o kadar iyi değildi ama bu sezona iyi başlayıp Fenerbahçe, Bursa, Eskişehir maçlarında gayet de güzel oynadı. Bazen gerçekten hak etmedikleri düzeyde eleştiriyoruz futbolcularımızı. Bizim asıl sorunumuz kötü savunma değil, hücum edememek. Bunu Mancini de Prandelli de bir anlayamadı gitti.

Geri
Üst Alt