semih kaya - serdar aziz tandemi

semih-chedjou satılmalı ve gelen para ile kalite bir yabancı stoper alınmalı.

balta kalsın.

serdar chedjoudan da semihten de iyi stoper lakin bizim için yine yetersiz..Serdarın yanına şöyle tecrübeli kelli felli bir adam bulmamız lazım yoksa saç baş yolarız.. Serdar çok kademe hatası yapıyor ama en azından savunmamızdaki o sert oyuncu açığını kapatabilir..

serdar chedjoudan da semihten de iyi stoper lakin bizim için yine yetersiz..Serdarın yanına şöyle tecrübeli kelli felli bir adam bulmamız lazım yoksa saç baş yolarız.. Serdar çok kademe hatası yapıyor ama en azından savunmamızdaki o sert oyuncu açığını kapatabilir..

Sakatlanmaktan vakit bulursa sertlik getirebilir Akif reyiz

Semih ve Ceju'nun satılacağını umuyorum. Serdar'ın yanına lider bi stoper alınırsa fena olmayacak bence.

Serdar'ın yanına mutlaka kaliteli bi yabancı stoper daha lazım. Tamam sert bi oyuncu öyle bi oyuncuya ihtiyaç vardı. O ihtiyacı giderebilir fiyatını saymazsak çöp değil ama Semih ile pimi çekilmiş el boması gibi olurlar. Serdar çok kademe hatası yapıyo. Semih ile Maldini oynasa gene zaten her maç gol yeriz o ayrı konu da...

Ne kadar bende begenmesem, yinede Kadro derinligi nedeniyle fena degil diyorum

Maçları izlemem galiba bilmem bin yıl sonra hayatımda ilk defa. Canımı sokakta bulmadım ben arkadaş.
Dany chedjou tandeminde sinirden gidiyordum tahtalı köye az kalsın. Bu ikili operasyonu tamamlar.

Hakan balta partneri olur en kötü ihtimalle. O Tandem de iyi değilde facia da değil yani

Aslolan Galatasaray !!!

dünya çapı için rezalet Avrupa için dandik ülkemiz için hayırlı bir tandem olur

chedi elden cikarip serdar yerine daha iyi bir stoper almaliydik. balta, koray, semih, emrecan ile iyi kotu sezonu idare edebilirdik.

Felaket olur

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bülent Korkmaz kariyeri boyunca bu Serdarın, Semihin 1 sezoda yaşadığı sakatlığı anca yaşamıştır.

Sık sakatlanan adamdan Stoper olmazzzzzz!! Dünyada örneği yok. Ne kadar iyi stoper dediğin adamlar varsa hepsi az sakatlanan oyunculardır.

Serdar net yanlış tercih. Bedeli de çok yüksek.

Bu transfer bana sanırım FT nin GS a geleceğini gösteriyor ..

FT düşük bütçe ile başarılı olamaz. Ve kulübü bu sefer batırır.

FT baktı dursun yalancının teki. Muhtemelen "Sen bunları al ben sonra geliyim" demiş olabilir.

Maçları izlemem galiba bilmem bin yıl sonra hayatımda ilk defa. Canımı sokakta bulmadım ben arkadaş.
Dany chedjou tandeminde sinirden gidiyordum tahtalı köye az kalsın. Bu ikili operasyonu tamamlar.

Hakan balta partneri olur en kötü ihtimalle. O Tandem de iyi değilde facia da değil yani

Aslolan Galatasaray !!!

bin yil yasadn mı fati abi sen evliya gibi adamsin

Su ikili kucuk ve buyuk sikeci serefsizlerde olsa maclarini sirf gulmek icin izlerdim. Ama ikisi kendi takimimda olduguna gore yapacagim sey maclari izlememek olacak.

+carole ve linnes eklersek 1.80'lik tandem,sıkıntılı b tandem gibi

Geri
Üst Alt