semih kaya transfer edilmiş olsa en fazla 5 maç sabredileceği gerçeği

çok çabuk geliştirdi kendini ama belli noktada gelişimi durdu... son dönemde formsuz maalesef... kendi evladımız olduğu için söz söylemeye içimiz elvermiyor ama gerçekler de ortada...

Semih şuan en iyi stoperlerden birisi benim gözümde ha eksikleri var mı evet var tabiki mesela çabuk yere yıkılması örnek olarak verilebilir.Unutmayalım zamanında bu takım cris gibi çöp oyuncuları da gördü.Fenerde de bekir irtegün gibi çöp oyuncular varken bizim semih puyol kalır yanında :)

Bugün bir pozisyonda cizgiden iyi cıkarttı topu.

Genel anlamda bu sezon sıradan bir stoper görünümünde oynuyor, kendisinden iyi pek fazla yerli stoper yok ama önceki senelerde ki performasını aratıyor.

1991 doğumlu 22 yaşında, düzenli oynarsa 25-26'dan sonra kemikleşir. Transfer edilse tabi sabredilmez, dışarıdan gelenden beklenti var.

pozisyon bilgisi ve kademe hatasını çözerse çok iyi stoper olacak ama bunlar basit şeyler değil stoper için en önemli şeylerden birileri acil çözmesi lazım

Mesele Bekir'in yanında Puyol olması mı, Akpala'nın yanında Pendiksporlu şemsi olması mı

Sadece bir an Semih'in geçen sene transfer edildiğini düşünün.Kredisi kaç maç olurdu

bizans'da baska iyi stoper yok.

oynar

Sezgisi ve pozisyon alma bilgisi yok denecek kadar az. Bağrımıza bastık alt yapıdan diye ama o da birşeyler katmalı futboluna, ama o da imkansız

Ben daha gerçek birşey söyleyeyim sıradan Anadolu kulübünde oynasaydı kesinlikle kaçırılmaması gerek diyeceğimiz bir oyuncu olurdu..

Bkz. Uğur Demirok

Bu ne arkadaş 1-2 hata yaptı diye genç alt-yapından çıkmış adam asılır mı hemen siz önce Burak'ı gönderin Selçuk'u Ceyhun'u sorgulayın bu taraftar yıllar boyu Sabri'ye Aydın'a sabretti bu çocuk 2 yıldır göstermedi mi yeterince kendini daha ne yapsın

Semih ortalama bir stoper. Öyle savunmada fark yaratacak bir adam değil. Bazen ciddi anlamda iyi maçlar çıkardığı da oluyor ki 2 senedir de bu takımın banko oyuncusu.

Ama reel de ancak ve ancak iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Şu an hali hazırda yabancı kontenjanı olmasa zaten yerine bir stoper alınıp yedek kulübesine gönderilirdi diye düşünüyorum. Ama şu durumda mecburen oynayacak. Çünkü arkasında bekleyen oyuncular şans bulduklarında Semih'i her daim arattılar.

Yanında Sabri ve Hakan Balta gibi adamlar oldumu dünyanın en iyi stoperi bile sırrıtır.

bu konuyu onaylayanların futboldan anlamadığı gerçeği

Güldük eğlendik hadi dağılalım.

Önce Burak sonra Selcuk simdi de sıra Semih'e gelmis...:asd:

semihin iyi bir stoper oldugunu idda edenlerin kurduğu standart cümle su: ''semihe kötü diyen futboldan anlamıyordur.'' iste futboldan sen cok anlıyorsun ya güzel kardesim acıkla ozaman bana hangi özelliği iyi bu adamın?.Kendini ne kadar geliştirdi son 2 hatta 3 senede ? pozisyon bilgisi ne kadar fazla? hatalarından ders cıkarabiliyor mu ? bunların hic birine cevap veremeyen dingil gelipte burada bana semihi savunmayacak..

Gücsüz,kafa toplarinda pasif,sezgi yok,hiziyla birseyler basarmaya calisiyor baskada bir numarasi yok,fransadan gelmis olsa simdiye tribüne yollanirdi,yabanci kontenjani yüzünden ilk 11 oynuyor,gözümde Gökhan Zan dan daha fazla bir artisi yok,alt yapidan ciktigi icin,cok düsük ücrete oynadigi icin,hirsi icin sonsuz kredisi var,cok sevmeme ragmen sabri ve baltanin yaninda cok pasif bir görünüm ciziyor,ayrica nerdeyse yaptigi her hata golle sonuclaniyor,ujfaluji nin sakatlanip gitmesi en cok onun futbolunu etkiledi,yoksa ondan ögrenecegi cok sey vardi,zaten Semih in en iyi zamanida Ujfa ile beraber cktigi maclardi...

Geri
Üst Alt