semih kaya transfer edilmiş olsa en fazla 5 maç sabredileceği gerçeği

Galatasaray taraftarının futbol anlayışı bu olsa gerek takımda o kadar çürük varken semihe sneijdere sarmak

Galatasaray taraftarının futbol anlayışı bu olsa gerek takımda o kadar çürük varken semihe sneijdere sarmak

Sabriyi Aydın'ı, Ambrabatı anladıkta Semih çürük değil mi?

Semih kadar ağır ve hamlesiz defans oyuncusunu değil Galatasaray da ,Bursaspor da oynatmıyorlar.

Semih Kaya= Serdar Aziz= serdar bursada yedek oynuyor.

bana semih'in serdardan bir tane fazla özelliğini göster ki, O fatih Tertim kendini yırttı Serdar takıma gelsin diye.

sırf altyapından çıktı diye yaşı 23 ama hızı sürüngen olan adamalara tahammülüm hok benim.

O bu değil de yanında ki Chedju gibi kral adamıda haracayacak..

Semih Kaya 3 seneden beri şu takımd aoynuyor kaç tane köşe vuruşunda şöyle çıkıp topa vurdu, adam da hiçbirşey yok, Servet gençken bundna çok daha iyidi.

çok acı ama ne yazık ki gerçek.

Haklılık payı var ama Semih bizim geleceğimiz.Zaten yerli piyasası da kısıtlı.Toprak,Aykut,Taşçı ve Serdar Aziz falan var onlar da Semih'ten çok iyi değiller.Yabancı sınırı kalkarsa oynayamaz o ayrı.

acı olan gerçektir. duygusallğa gerek yok, birde bu sene tecrübeli adam kimliğine bürünmeye çalışıyor iyice içine etmeye başladı.

İki ay önce bunları yazınca linç edilmiştim. Vasat altı bir yerli stoper.

aykut demir en azindan fizikli.

EMRE COLAK BITTI

BURAK YILMAZ BITTI

SIMDI SIRA

SELCUK INAN VE

SEMIH KAYADA

GIDIN ANTUYA YETER ARTIK

MODLAR NE GÜNE DURUYORSUNUZ FORUM GIZLI KUS KAYNIYOR

Valla cok vasat bi görüntü veriyor,üzücü bi durum

Doğru yapılmış bir tespittir fakat vasat sevici Galatasaray taraftarından tepki alması kaçınılmazdır. Tıpkı Selçuk İnan rezalet oynasa da eksilerini görmezden gelen vefayı çok yanlış anlayan Galatasaray taraftarı gibi.

Geri
Üst Alt