semih kaya transfer edilmiş olsa en fazla 5 maç sabredileceği gerçeği

images

Kendini geliştiremedi evet ama takımda 5 maç sonunda gönderilecek ilk isim de değil.

Tarık, Olcan, Sabri, Hamit, Eray, Burak, Umut önce gelir.

Semih'ten iyi yerli stoper var mı? Bizim ülkede doğru düzgün stoper yetişmiyor.

Alpay ve Bülent 35 yaşına kadar Milli Takım'ın as stoperi olma sebebi de bu.

Her futbolcunun inişli çıkışlı dönemleri olur 4 sezondur fahiş olmayan ücrete bonservissiz bir oyuncu bulabilinir miydi istikrar var en azindan uzun sure sakatlanip kaybolmuyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun çikişi nezaman oldu abi. Başta iyi göründü ve hep dibe vurdu. İçinden geçilen ender oyunculardan Semih:D

Semih'ten iyi yerli stoper var mı? Bizim ülkede doğru düzgün stoper yetişmiyor.

Alpay ve Bülent 35 yaşına kadar Milli Takım'ın as stoperi olma sebebi de bu.

Yetişmiyosa yetişmiyo bizene sanki milli takımı biz kurtarıcaz yerli forvet yok buraka idare et , yerli orta saha yok selçuka idare et , yerli stoper yok semihe idare et et peh peh nasıl bi zihniyet bu ya.

evlat olduğu için yedek olabilmesi düşünülemez olan futbolcumsu

Koray bile bundan iyi ne en iyisi saatli bomba semih.

Koray'ın oynadığı her maç sürüyle pozisyon ve gol yedik. Mancini'nin bile en beğendiğim yerli oyuncu dediği kişi.

4 senedir tüm hocalar oynatıyorsa demek ki kötü oyuncu değil. Dünyada zaten 10-15 tane dünya klası stoper var. Koskoca ManU; Smalling-Blind ikiliyse oynuyor.

Fenerbahçe'deki stoperlerin hepsinden iyidir. Semih hemde senin altyapından çıkma.

Koray'ın oynadığı her maç sürüyle pozisyon ve gol yedik. Mancini'nin bile en beğendiğim yerli oyuncu dediği kişi.

4 senedir tüm hocalar oynatıyorsa demek ki kötü oyuncu değil. Dünyada zaten 10-15 tane dünya klası stoper var. Koskoca ManU; Smalling-Blind ikiliyse oynuyor.

Fenerbahçe'deki stoperlerin hepsinden iyidir. Semih hemde senin altyapından çıkma.

inş seneye mancini semih alır da biz kurtulur o muradına erer

Şu yorumu yapinca bütün dedigin ofsayt oluyor. Hem yabanci siniri var hem torpil durumu var. Sabride oynuyor her sene.

Semih yedegimde dursun sorun degilde önce ayakta durmayi becersin. Bir defans oyuncusu böyle beleş çalim yememeli. Her maçta saçmaliyor.

Altyapıdan çıkma olduğundan böyle rahat zaten hiç kendini geliştirmiyo hiç bişey öğrenmiyo durduğu yerde sayıyo sana 10 yıl sonra ne olurunuda söyliyim sabri gibi olur en fazla yani sezon sonu elden çıkarmak şart.Daha yeni yabancı sınırı kalktı ondan dolayı eli kolu bağlıydı o hocaların başka çareleri yoktu.

inş seneye mancini semih alır da biz kurtulur o muradına erer

yerini doldurursak her oyuncu gidebilir. Altınordu'da oynayan bir stoper var yazın büyük ihtimal pek çok takım onun için kapışır ama ismi aklımda değil.

Fiziği,sertliği vs. müthiş ve en fazla 22 yaşında falandır.

Şu yorumu yapinca bütün dedigin ofsayt oluyor. Hem yabanci siniri var hem torpil durumu var. Sabride oynuyor her sene.

Semih yedegimde dursun sorun degilde önce ayakta durmayi becersin. Bir defans oyuncusu böyle beleş çalim yememeli. Her maçta saçmaliyor.

Ya bende biliyorum olağanüstü stoper olmadığını ama ülkede kaç müthiş stoper var ki? Fener'in stoperlerine bakıyorum hepsi yabancı ama hiç birini bizim takıma almam.

Boş yere yabancı haklarını kullandılar. Bu ülke şartlarında maaşıyla vs. gayet iyi.

Ya bende biliyorum olağanüstü stoper olmadığını ama ülkede kaç müthiş stoper var ki? Fener'in stoperlerine bakıyorum hepsi yabancı ama hiç birini bizim takıma almam.

Boş yere yabancı haklarını kullandılar. Bu ülke şartlarında maaşıyla vs. gayet iyi.

Valla eger böyle rezil oynarsa aldigi para baya fazla. Hiç olmayacak şeyden pozisyon yarattiriyor. Ndoye bunun içinden geçip çalim atiyor. Fenerin stoperlerini bende begenmiyorum o başka bir olay. Yedege geçmeli. 11 olamaz. Her maç ayni hatalari yapmaz bir oyuncu. Olagansüstü olsun diyen yok standart olsa yeterli.

Gücü yok herifin. hiç mi güçlendirmiyorlar bunlar kendilerini. O parayi ben alsam ilk işim bu olurdu. Denayer 20 yaşinda fizik gücünü görüyoruz. İyi oyun kötü oyundan bahsetmiyorum.

kadronda en az 14 yerli olmak zorunda. En iyisi buysa kadronda olmalı.

En iyi yerlimiz mi?

Katıılmıyorum paf takımda bundan çok daha kalitelileri vardır.Abartmadan söylüyorum en az 10 gömlek daha kaliteli hatta.

Bu adamın futbol dünyada yapacağı son iş bile olmamalıdır.

baya gerliledi hic gelisme gösteremiyor.
stoper dedinmi hirsli olacak biraz ama yinede olmasi iyi en azindan oynadigi zaman isini yapiyor
yedek stoper olsa sorun yok.

Daha tuttuğu adama bir kez yapıştığını görmedim, en az 3-4 metre hareket edebileceği alan bırakıyor, çok centilmendir kendisi.

Daha kendi kalesine atmalar baslamadi bi baslasin durduramayacagiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt