semih kaya transfer edilmiş olsa en fazla 5 maç sabredileceği gerçeği

Semih Kaya Gs icin artık resmi olarak bitmiştir. Net olarak rezalet bir stoper oldugunu artık tescillemiştir.

en basindan beri diyorum aalt yapidan ciktigi icin ove ove bitiremediniz

Tapatalk

Yaw sen hangi kafa topunu aldinda korner atislarinda ileri gidiyorsun be adam,hayatinda kornerden gol atmisliginmi var,seni gecemeyen bir futbolcu bile yok su ligde,bir adam nasil bu kadar kirilgan olur ve nasil bu kadar kolay gecilir,gitde kurtulalim senden

semih GSARAYın topçusu değil dediğimde linç ediliyordum forumda..şimdi sanırım yüzde 90ınımız aynı düşünüyor..semihin hangi özellikleri yeterli GSARAY stoperi olması için? pozisyon sezişi , alışı amatör topçu rezaletinde..hava topu çok kötü..oyuna sokma vasat..hızı rezalet..Gökhan zan chedjou giden dani ve koray çok daha "standart" bir stoper bence..bu maç için demiyorum GSARAY da oynadığı her dönem için bence her daim takımın en zayıf halkasıdır..süpriz değil bu kötü rezil performansı..

+ çok övülen telles de hiç beklentileri karşılayacak klasta yeterlilikte değil..

Seneye düzelir hemen silmeyin ujfalusinin sakatlığı kötü oldu semihin arkasını toplucak adam etcek biri lazım

Hesap Makinesi

semih GSARAYın topçusu değil dediğimde linç ediliyordum forumda..şimdi sanırım yüzde 90ınımız aynı düşünüyor..semihin hangi özellikleri yeterli GSARAY stoperi olması için? pozisyon sezişi , alışı amatör topçu rezaletinde..hava topu çok kötü..oyuna sokma vasat..hızı rezalet..Gökhan zan chedjou giden dani ve koray çok daha "standart" bir stoper bence..bu maç için demiyorum GSARAY da oynadığı her dönem için bence her daim takımın en zayıf halkasıdır..süpriz değil bu kötü rezil performansı..

+ çok övülen telles de hiç beklentileri karşılayacak klasta yeterlilikte değil..

Skor taraftarlığını sadece takımı eleştirmek olarak adlandırıyor millet.Bence asıl skor taraftarlığı işler iyi gittiğinde böyle oyunculara ses çıkarmamak hatta maestro yapmaktır.

Semihe fazla yüklenmenin manası yok. Çocuk yanına bakıyor bir chedjou var, bir bakıyor hakan var ve 5 daka sonra yok melo var.

Olmadı burdisso var koray var zan var...

Yazarken benim kafam bile alak bulak oldu be.

Kolay değil bu durum hiç bir stoper için, heleki bukadar genç ise bide

Suçu sadece Semih'de aramak yanlış olur bu sezon çok kötü takım savunması yapıyoruz maalesef.

İlkokulda bütün notlarımız 5 dir ama ortaokula geldiğinde havuz problemleri hop falan bir bakmışsın teşekkür idare edecem derken işler karışır ya Semih de aynı bu sıralamada şuan.. Ya mezun olup üniversiteye zıplayacak yada kendine gel lan artık uyuyor gibisin.. Lan dedim sevgimden diyorum yanlış anlama..

zaten olması gereken defans dörtlüsü
denayer çeyşu balta carole

ve ilk yarı sağ bek transferiyle
sağ bek denayer çeyşu carole

erkanın direğe vurduğu pozisyonda ndoyenin içinden geçeceğini nedense önceden tahmin edebildim, niye böyle bu çocuk

Her futbolcunun inişli çıkışlı dönemleri olur 4 sezondur fahiş olmayan ücrete bonservissiz bir oyuncu bulabilinir miydi istikrar var en azindan uzun sure sakatlanip kaybolmuyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam çalı gibi üflesen uçuyor , posizyon bilgisi felaket zaten 100 km arkasındaki adam bunun önüne geçip topa vuruyor lesh herif

Geri
Üst Alt