semih kaya transfer edilmiş olsa en fazla 5 maç sabredileceği gerçeği

duygusal olmamak lazım bu kadar fazlada. Adamlar bizim ömrümüzce çalışacağımız parayı 1 günde alıyor. Sonuçta başlığı açan arkadaş 1-2 hatasına istinaden açmamış. Körmü onlarda çalışsın az, aldıkları para olağan üstü, ama yapacakları şeyler çok basit şeyler. Milletin sıtkı sıyrıldı artık. Yetti yani yeter.

Bunlar gibiler yüzünden bizim futbolcularımız gelişmiyor ya zaten. Ne yaparlarsa yapsınlar savunuyorlar biz de takozları 10larca yıl izlemek zorunda kalıyoruz.

her futbolcunun böyle dönemleri var saçmalamayın

-Tapatalk-

duygusal olmamak lazım bu kadar fazlada. Adamlar bizim ömrümüzce çalışacağımız parayı 1 günde alıyor. Sonuçta başlığı açan arkadaş 1-2 hatasına istinaden açmamış. Körmü onlarda çalışsın az, aldıkları para olağan üstü, ama yapacakları şeyler çok basit şeyler. Milletin sıtkı sıyrıldı artık. Yetti yani yeter.

öğrenir öğrenmez kullanmamalıydın

Söylenen olay basit.Semih'in geçmişinden bana ne

2 sezon öncesi transfer olarak gelseydi.Şu an ne düşünürdünüz?

Sözlük formatının da içine ettiniz neyse

Bunlar gibiler yüzünden bizim futbolcularımız gelişmiyor ya zaten. Ne yaparlarsa yapsınlar savunuyorlar biz de takozları 10larca yıl izlemek zorunda kalıyoruz.

mancini reis bile diyor, hatalarını söylemezsen gelişmez diye. zaten gelişecek adam kendini belli ederdi. Türkiyeden büyük topçu kolay kolay çıkmaz. ümidi çolaktan kestik ama semih için küçükte olsa var. onunda fizik bi stoper için ortada

öğrenir öğrenmez kullanmamalıydın

ne dediğini anlamadım, futbol konuşacaksan konuşalım buyur

senin gibiler yuzunden de yozlaşıyor insanlar. en küçük olayda ıslıklar yuhalamalar kovalamalar.

nasıl cins yobazlarsınız anlamıyorumki. ıkı üç maç formsuz olsun alt yapıdan geldiyse türkse vurun kahpeye tribine giriyorsunuz.

senin gibiler yuzunden de yozlaşıyor insanlar. en küçük olayda ıslıklar yuhalamalar kovalamalar.

nasıl cins yobazlarsınız anlamıyorumki. ıkı üç maç formsuz olsun alt yapıdan geldiyse türkse vurun kahpeye tribine giriyorsunuz.

En sevdiğin futbolcu Sabri'dir senin.

komikler ya, altyapıymış, kontenjanmış, torpilmiş

he la he

katılıyorum. ab olayı gerçekleşirse de en fazla yedek olur.

mancini reis bile diyor, hatalarını söylemezsen gelişmez diye. zaten gelişecek adam kendini belli ederdi. Türkiyeden büyük topçu kolay kolay çıkmaz. ümidi çolaktan kestik ama semih için küçükte olsa var. onunda fizik bi stoper için ortada

ne dediğini anlamadım, futbol konuşacaksan konuşalım buyur

Olur mu ya ne hatalarını söylemesi? Sürekli pofpoflayacaksın hadi koçum hadi aslanım diyeceksin.

Değişecek bu kafa değişecek.

yabanci siniri olmasa..

Selçuk, Burak ve Semih yerine alabileceğimiz daha iyi yerli futbolcu öneriniz yoksa bir zahmet eleştirmeyin bu adamları.

Aykut'u kaçırmayacaktık.

Vasat oynuyor bu aralar hatta vasatın altında kendine gelmesi gerekiyor acilen yoksa bir arpa boyu yol alamaz.

Geri
Üst Alt