Haydar Polat
Sarı Üye
- 8 Ekim 2013
- 541
- 1
- 708
Karakterine birşey demiyorum diyemem de zaten Allah'ı var karakterli bir oyuncu.
Küçükken mahallede top oynarken herkes yaşamıştır bunu rakip takımdan biri pozisyona gol der karşıdaki de ''adamın gol dedi'' vs deyip golü geçerli kılarlar.
Bu bana onu anımsatıyor.
Profesyonel bir oyuncunun böyle amatör işlere girmemesi lazım bence.(Ki Semih'in çok profesyonel oldugunu düsünüyorum)
Stamford Bridge stadında bu tarz bir harekete girebilir mi peki? hiç sanmıyorum.
Olayın ilk gerçekleştiği zamanda bende cok övdüm ama herşeyi o kadar uçlarda yaşayan bir milletiz ki bunun bile bokunu cıkartmayı basardık benim gıcık oldugum nokta burası aslında.
Bu hareketi yaptı diye kaptan olsun diyenler mi dersin maaşı 4 m € olsun diyenler mi dersin bunlar bana saçma geliyor.
Arkadaşım ben semihin yaptığı ufak bir hareket için söylemiyorum genele bakmak lazım A takımda oynamaya başladığı günden itibaren ve genç yaşına rağmen daima örnek bir
galatasaraylı duruşu sergilemiştir semih.Oynadığı futbol ise yine yaşına rağmen türk futbolcular arasında küçümsenmeyecek derecededir.Siz bir hareket üzerinden konuşup üstelik popülist gibi
alakasız örneklerle iyi niyetli yaklaşımlara karşı çıkmaya çalışıyorsunuz.Benim için semih 10 drogbaya bedeldir.İnsanlığıyla futbolculuğuyla ne şekilde olursa olsun.Drogba bu takımda 5 milyon
kazanıyorsa bana göre semihte en az 5 milyon kazanmalı.