Semih Kaya'ya İki Ödül Birden

Karakterine birşey demiyorum diyemem de zaten Allah'ı var karakterli bir oyuncu.

Küçükken mahallede top oynarken herkes yaşamıştır bunu rakip takımdan biri pozisyona gol der karşıdaki de ''adamın gol dedi'' vs deyip golü geçerli kılarlar.

Bu bana onu anımsatıyor.

Profesyonel bir oyuncunun böyle amatör işlere girmemesi lazım bence.(Ki Semih'in çok profesyonel oldugunu düsünüyorum)

Stamford Bridge stadında bu tarz bir harekete girebilir mi peki? hiç sanmıyorum.

Olayın ilk gerçekleştiği zamanda bende cok övdüm ama herşeyi o kadar uçlarda yaşayan bir milletiz ki bunun bile bokunu cıkartmayı basardık benim gıcık oldugum nokta burası aslında.

Bu hareketi yaptı diye kaptan olsun diyenler mi dersin maaşı 4 m € olsun diyenler mi dersin bunlar bana saçma geliyor.

Arkadaşım ben semihin yaptığı ufak bir hareket için söylemiyorum genele bakmak lazım A takımda oynamaya başladığı günden itibaren ve genç yaşına rağmen daima örnek bir

galatasaraylı duruşu sergilemiştir semih.Oynadığı futbol ise yine yaşına rağmen türk futbolcular arasında küçümsenmeyecek derecededir.Siz bir hareket üzerinden konuşup üstelik popülist gibi

alakasız örneklerle iyi niyetli yaklaşımlara karşı çıkmaya çalışıyorsunuz.Benim için semih 10 drogbaya bedeldir.İnsanlığıyla futbolculuğuyla ne şekilde olursa olsun.Drogba bu takımda 5 milyon

kazanıyorsa bana göre semihte en az 5 milyon kazanmalı.

Arkadaşım ben semihin yaptığı ufak bir hareket için söylemiyorum genele bakmak lazım A takımda oynamaya başladığı günden itibaren ve genç yaşına rağmen daima örnek bir

galatasaraylı duruşu sergilemiştir semih.Oynadığı futbol ise yine yaşına rağmen türk futbolcular arasında küçümsenmeyecek derecededir.Siz bir hareket üzerinden konuşup üstelik popülist gibi

alakasız örneklerle iyi niyetli yaklaşımlara karşı çıkmaya çalışıyorsunuz.Benim için semih 10 drogbaya bedeldir.İnsanlığıyla futbolculuğuyla ne şekilde olursa olsun.Drogba bu takımda 5 milyon

kazanıyorsa bana göre semihte en az 5 milyon kazanmalı.

Oyuncu yeteneğine göre para kazanmalı duruşuna göre değil.

Şuanki duruma bakarsak Drogba nasıl o kadar para almayı haketmiyorsa Semih içinde fahiş bir para olur bence.

Semih'i genel olarak takdir etmişimdir soğukkanlılığı,hakemlere itiraz etmeyip hep işini yapmaya calısması falan takdir edilecek durumlar.

Ama yabancı sınırı olmasa ben savunma hattına 2 tane kaliteli yabancı oyuncu alınmasından yana olurdum.

Semih daha kaptan olmamalı. Alacağı maaş takımda adil olacak şekilde verilmeli.

Kaptan olmali ve maasi 2.000.000 lira olmali.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözlesmesi 2018'e kadar uzatilmali kesinlikle.

Ahlaklı bir karakterinin olması kaptan olması için yeterli değil, kaptanlık için daha fazlasına ihtiyaç var.

Ücretini sene sonu arttirmalilar kaptanlık için erken

Çok dürüst,akıllı ve sakin bir oyuncu. Oyun olarak da çok iyi,çok formda. Ama bu olayın abartıldığı da bir gerçek.

Bjk macindan beri o hareketin yapildigi andan beridir bekliyordum bu tip elestirilerin gelecegini Semih'e. Iste " baska stadda yapar miydi" "skor degisik olsa yapar miydi" "son dklerde yapar miydi" vsvs. Gozum aydin ki bekleyisim uzun surmedi. Üstelik ilk tasi yine bizimkiler atmis gordugum kadariyla. Sasirmadim.

Arkadaslar; duruma göre top kendinden ciktigi halde aut veya korner korner için "hocam Kuran carpsin valah billah" diye yemin edenlerin, bir mac icin yeni dogmus bebeciginin ustune yalan yere yemin edenlerin, hirsizlik yapanlarin, şike yapanlarin fink attigi, adam diye gösterildiği, kahraman ilan edildigi, pislik icinde bir ulke futbolu icindeyiz. Semih'in yaptigi size basit, yapmacik,populist, hatta ukalalik olarak bile gelebilir.

Onca pisligin icinde saman alevi gibide olsa, futbolumuzu birazcikta olsa aydinlattigi icin, iste bizim yetistirdigimiz oyuncumuz dedirttigi icin birakin objektif olma, farkli olma cabalarini gurur duymaya calisin. Ve biz taraftariz soz konusu takimimiz olunca objektif olmak, illa yermek, herkesten once kendi cocugumuzu yok etmek zorunda degiliz. Korkmayin!!! Semih gibi oyuncularla gurur duymaktan, hakkini teslim etmekten. Hatta yaptigi hareketi "abartmaktan". Biraz rahat olun ufacikta olsa hakkini vermek kendimizden ödun verdigimiz anlamina gelmez. Bir kez daha helal olsun Semih. (Ayrıca o pozisyonu çok yakından hatırlıyorum hakem Semih'e sordu o da doğru söyledi.Gündem olmak için kahraman olmak için yaptığı bişey,atladığı bişey yok ortada.)

Çok fazla şımartmanın da anlamı yok.Semih daha çok genç ve önünde yılları var.Aldığı ücreti iyileştirip,mukaveleyi de 2020 ye kadar uzatmalıyız

B_19494_b.jpg

spacer.gif

06.03.2014 11:53

Semih Kaya’ya Plaket

Galatasaray’ın 8 Mart Cumartesi günü oynayacağı Akhisar Belediye karşılaşması öncesinde oyuncularımızdan Semih Kaya’ya Galatasaray Spor Kulübü tarafından bir plaket verilecek.

Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Beşiktaş maçının 54. dakikasında bir pozisyonda hakem Cüneyt Çakır’ın aut kararı sonrası, topun kendisinde çıktığını söyleyerek korner olduğunu belirten Semih Kaya taraflı tarafsız kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

Sahalarda her zaman olması istenen “Fair Play” ruhunu yansıtan Galatasaray’ın altyapısından yetişen futbolcusu Semih Kaya aynı zamanda Galatasaraylı duruşunu da göstermişti.

Sporun bir yarışma olması dışında; dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu bizlere hatırlatan başarılı oyuncumuzu bir kez daha tebrik ediyoruz.

Türk Telekom Arena'da oynanan her maç öncesi uygulanan Efsaneleri Anma programı önümüzdeki haftalarda devam edecek.

Banada biraz sahte habermiş gibi geldi arkadaşlar.

Gerçek bir Galatasaraylı ve çok efendi insan.Sonuna kadar formayı ve aldığı parayı hak ediyor ama ücreti x2 yapacaklarını sanmıyorum.

Gerçi fenerdeki selçuk şahinin 2M aldığı bir ülkede Semih 5 alsa yeridir :):)

Sabriyle Hakan kaptanlığı hakedecek hiç birşey yapmadı, kulüpte eski olmak demek kaptanlığı haketmek demek değildir zaten. Semih 'e genç yaşında bu sorumluluğu da verirsek büyük şey kazanırız.

Sabriyle Hakan kaptanlığı hakedecek hiç birşey yapmadı, kulüpte eski olmak demek kaptanlığı haketmek demek değildir zaten. Semih 'e genç yaşında bu sorumluluğu da verirsek büyük şey kazanırız.

Ya da Arda da olduğu gibi kaybederiz.

Ya da Arda da olduğu gibi kaybederiz.

Arda gözü zaten bizde değilmiş. Adam doğduğu büyüdüğü yere dönmesinin söz konusu olmadığını söylüyor tam da ihtiyacımız olduğu dönem. Taraftar yanlış yapmış olabilir ama Arda kulübe bu kadarını borçluydu.

Arda gözü zaten bizde değilmiş. Adam doğduğu büyüdüğü yere dönmesinin söz konusu olmadığını söylüyor tam da ihtiyacımız olduğu dönem. Taraftar yanlış yapmış olabilir ama Arda kulübe bu kadarını borçluydu.

Konudan biraz çıkıyoruz gerçi ama; benim fikirime Arda en güzelini yaptı hocam.Adam burada star.Ne yapsa spekülasyon.Rakip takımlardan devamlı küfürler.Bizde de birazcık kötü oynasa bizim aramızdan bile küfür edenler oldu adama zamanında.Ne işi var burada neden kalsınki.Bir empati yapıp düşündüğüm zaman bende giderdim çatır çatır topumu avrupada oynardım.Galatasaray sevgisinin içinde olduğunu ve bir gün mutlaka geri döneceğini kendisi de söylüyor ama bu kadar verimli olduğu dönemde avrupada oynaması bencede mantıklı.Neden buraya gelsin her maç deplasmanda küfür yemek için mi, yoksa kaçan şampiyonlukta kendi taraftarından küfür yemek için mi ?

Maalesef ülkemizde futbol o kadar gelişmedi hocam, kaybettiğimiz zamanda alkışlayabilelim...

Konudan biraz çıkıyoruz gerçi ama; benim fikirime Arda en güzelini yaptı hocam.Adam burada star.Ne yapsa spekülasyon.Rakip takımlardan devamlı küfürler.Bizde de birazcık kötü oynasa bizim aramızdan bile küfür edenler oldu adama zamanında.Ne işi var burada neden kalsınki.Bir empati yapıp düşündüğüm zaman bende giderdim çatır çatır topumu avrupada oynardım.Galatasaray sevgisinin içinde olduğunu ve bir gün mutlaka geri döneceğini kendisi de söylüyor ama bu kadar verimli olduğu dönemde avrupada oynaması bencede mantıklı.Neden buraya gelsin her maç deplasmanda küfür yemek için mi, yoksa kaçan şampiyonlukta kendi taraftarından küfür yemek için mi ?

Maalesef ülkemizde futbol o kadar gelişmedi hocam, kaybettiğimiz zamanda alkışlayabilelim...

Şimdi şöyle ki; Arda gitmese şu an ki oynadığı futbolun yarısını oynayamazdı. Bir futbolcunun bizim ligimizde bu denli pişmesi imkansız. Mesela Semih 'den örnek vereyim; yolla Semihi İtalya 'ya 2 sene oynasın gelsin Thiago Silva gibi olur. Arda 'da normal olarak gitti. Atletico formda olsa da Galatasaray 'dan daha büyük bir kulüp değildir. Şahsen ben olsam gelir kendi kulübümün efsanesi olur Hagi 'nin formasının yanına kendi formamı astırırdım. Hoş, kulüp vefasız asmaz da olsun.

Şimdi şöyle ki; Arda gitmese şu an ki oynadığı futbolun yarısını oynayamazdı. Bir futbolcunun bizim ligimizde bu denli pişmesi imkansız. Mesela Semih 'den örnek vereyim; yolla Semihi İtalya 'ya 2 sene oynasın gelsin Thiago Silva gibi olur. Arda 'da normal olarak gitti. Atletico formda olsa da Galatasaray 'dan daha büyük bir kulüp değildir. Şahsen ben olsam gelir kendi kulübümün efsanesi olur Hagi 'nin formasının yanına kendi formamı astırırdım. Hoş, kulüp vefasız asmaz da olsun.

Dediklerine tamamen katılıyorum.Kalsa bu kadar gelişemezdi.İnşallah Hagi gibi 30unda gelir 5 sene döktürür bizde tecrübesiyle.

Ama işte biz nedense öyle bir toplumuz ki Türk yıldız oldumu adamı rahat bırakamıyoruz.İlla bi söylenti spekülasyon çıkıyor.Gene bu konuda en bilinçli taraftar biz olmamıza rağmen aramızdan kötü niyetli arkadaşlarda çıkıyor tezarrühat konusunda.

Kulübümüz bir çok efsanemize gerçekten vefasızlık etti başta Fatih Terim olmak üzere (son olarak).İnş devamı gelmez ama endüstriyel futbolda emekçilere "eleman" gözüyle bakmak kaçınılmaz oluyor.Bir yerde de aldıkları paralara bakarsak bu yönetimi haklı çıkarabilir ama insani değerler ve vefa da futbolun bir parçası bunuda unutmamak gerekir...

Dediklerine tamamen katılıyorum.Kalsa bu kadar gelişemezdi.İnşallah Hagi gibi 30unda gelir 5 sene döktürür bizde tecrübesiyle.

Ama işte biz nedense öyle bir toplumuz ki Türk yıldız oldumu adamı rahat bırakamıyoruz.İlla bi söylenti spekülasyon çıkıyor.Gene bu konuda en bilinçli taraftar biz olmamıza rağmen aramızdan kötü niyetli arkadaşlarda çıkıyor tezarrühat konusunda.

Kulübümüz bir çok efsanemize gerçekten vefasızlık etti başta Fatih Terim olmak üzere (son olarak).İnş devamı gelmez ama endüstriyel futbolda emekçilere "eleman" gözüyle bakmak kaçınılmaz oluyor.Bir yerde de aldıkları paralara bakarsak bu yönetimi haklı çıkarabilir ama insani değerler ve vefa da futbolun bir parçası bunuda unutmamak gerekir...

Hocayı (abartmıyorum) babam gibi severim ama hocaya vefasızlık yapıldığına katılmıyorum çeşitli nedenlerle gitmek istedi gitti.

Kulüp oyuncusuna sahip çıkabilmeli. Erman Toroğlu Arda hakkında atıp tutarken kulüp sert bir tavır koymalıydı. En basitisinden Bugün Salih 'e yapılsa aynısı en aşağı Mahmut Uslu arar, canlı yayında koyar postayı yedirmez oyuncusunu. Kabul edelim bizim kulübümüz bu konularda çok noksan.

Arda 'nın 30 yaşına 2 sene kaldı şurada. Atletico 'dan gidecek hiç bir Avrupa kulübü Arda ile 2 yıllık imzalamaz. Gittiği yerde de tutarsa alamayız zaten, tutmaz da patlarsa istemez kalsın yani.

Konu hakkında bişey demeyeceğim de Manuel Calavera avatarini görünce sebepsiz mutlu oldum daha geçen gün muhabbeti dönmüştü. :D

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt