Semih Kaya'ya İki Ödül Birden

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Semih Kaya'ya iki ödül birden!

Sarı-kırmızılı yönetim, Semih’e çifte ödül vermeye hazırlanıyor. Takım kaptanları arasına girmesi kararlaştırılan genç oyuncunun yıllık ücreti ise 1,4 milyon liradan 3 milyon liraya çıkarılacak

semih_kayaya_iki_odul_birden_h4988.jpg

Galatasaray, genç yıldızı Semih Kaya’ya sadece zam yapmayacak aynı zamanda kaptanlık pazubantını da teslim edecek.

Beşiktaş derbisindeki centilmenlik gösterisiyle herkesin takdirini kazanan ve son olarak Chelsea’nin hocası Jose Mourinho’dan tebrik alan Semih Kaya, Galatasaray’ın gururu olurken yönetim de harekete geçti. İlk planda Avrupa devlerinin peşinden koştuğu Semih’in ücretinde iyileştirme kararı alan sarı-kırmızılılar, genç futbolcunun 1.4 milyon liralık senelik ücretini 3 milyona çıkaracak.

Ücretini 4’e katlayacak

2016’da sözleşmesi bitecek olan Semih’in mukavelesinin 2018’e kadar uzatılacağı da vurgulandı. Böylece sezon başında 700 bin lira alan ve daha sonra ücreti 1.4 milyona çıkarılan Semih, kısa sürede alacağı rakamı 4’e katlamış olacak.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Semih’le ilgili aldığı diğer radikal karar ise kaptanlık konusunda oldu. Derbideki davranışıyla herkesin beğenisini kazanan Semih’in hem düzenli oynaması hem de düzgün karakteri ile takım kaptanlarından biri olması kararlaştırıldı. Aynı zamanda Galatasaray altyapısından yetişen Semih’in yeni sezondan itibaren takım kaptanlarından biri olması benimsendi.

Cim-Bom’da mevcut kaptanlık sıralaması ise şöyle:

1-Sabri 2-Hakan Balta 3-Selçuk İnan.

Semih Kaya'ya iki ödül birden!

ilerde kaptan olucaktir zatende bu olaydan sonra boyle seylerin cikmasi abarti artik

Gec kalınmıs bir hareket,ücreti cok daha evvelden yükseltilmeliydi,hayırlı olsun...

böylesine temiz yürekli kişinin takımmıza kaptan olmasından gurur duyarım

Senesonu şutlanmalı.TEGV'de falan çalışsın arkadaş.Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyoruz

Olması gereken de buydu zaten.Karakteri ve kişiliği ile takım kaptanlığını fazlasıyla hak ediyor.

Hakan-selcuk-semih iyidir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Yakışır bence... Takımda kaptanlık Sabri,Selçuk ve Semih'de olmalı. Maaşına zam yapılması da çok normal! Daha dün gelmiş ve Semih'in yarısı kadar katkısı olmayan yabancıların bile Semih'den fazla para alması gerçekten ayıp yani!

cidden kaptanlık karizması var aslanımızda. tartışma çıkarmak istemiyorum ama ne Selçuk'ta, ne Sabri'de ne de Arda'da yoktu o karizma :D

1-Selçuk İnan 2-Hakan Balta 3-Semih Kaya. Böyle olmalı zamanla ikinci, daha sonrada birinci kaptanlığa terfi eder. Tugay Kerimoğlu 22 yaşında Galatasaray kaptanı olmuş. Aynı olgunluk Semih'te de var.

Haber biraz sallamasyon ücretini bir anda ikiye katlamazlar.

Yavaş yavş artık kaptan olsa iyi olur.

Bu arada fm 2014'de hakkaten dehşet gelişiyor semih.

Karakter olarak sevsemde bu hareketi iyice abarttık artık sıktı yani.

Abartmaya devam.

''Made in Turkey''

Semihi tanıyan birisi yaptığı harekete popülist demez.Semih kayayı diğer futbolcularla karıştırmayın drogbadan daha fazla yüreğini koyuyor sahaya,maç seçmiyor ve giydiği formanın ağırlığının farkında

Karakterine birşey demiyorum diyemem de zaten Allah'ı var karakterli bir oyuncu.

Küçükken mahallede top oynarken herkes yaşamıştır bunu rakip takımdan biri pozisyona gol der karşıdaki de ''adamın gol dedi'' vs deyip golü geçerli kılarlar.

Bu bana onu anımsatıyor.

Profesyonel bir oyuncunun böyle amatör işlere girmemesi lazım bence.(Ki Semih'in çok profesyonel oldugunu düsünüyorum)

Stamford Bridge stadında bu tarz bir harekete girebilir mi peki? hiç sanmıyorum.

Olayın ilk gerçekleştiği zamanda bende cok övdüm ama herşeyi o kadar uçlarda yaşayan bir milletiz ki bunun bile bokunu cıkartmayı basardık benim gıcık oldugum nokta burası aslında.

Bu hareketi yaptı diye kaptan olsun diyenler mi dersin maaşı 4 m € olsun diyenler mi dersin bunlar bana saçma geliyor.

Geri
Üst Alt