Semih Kaya'ya Yapılan Terbiyesizlik

Semih'i uzun zamandır eleştiriyorum da bu kadar da saçmalamaya gerek yok.
Eleştiriler futbol sınırları içerisinde olmalı böyle saçma eleştiriler olmamalı asla.

Semih'i aklamıyorum ancak böyle densiz bir yorumu da haketmiyor.

turkiyenin adami biraz boyle oluyo :asd22:

sinirliyken soylemis anlasilan cokta ciddiye almamak lazim yaptigi ayip olsada

Türk milletinin açığı duygu sömürüsü ya,seç bi acımasız tweet ver cevabı...bu taktik yerine futboldaki taktikleri düşünmen gerekir semih...bu arada o tweeti atanda da gram insaf yok !

Şu konu 2 gün sonra falan olaydı , hadi 2'yi geç 1 gün sonra olaydı sonuna kadar Semih haklı derdimde ,
yazan herifin dangalaklığı ayrı olmakla beraber Semih haklıdır diyemiyorum be abi !!!

Internette milyon tip adam var %90'i mal. Adam bir hiyarlik yapmış, Semih de kendini acindirmak için bunu kullanmış. Eminim yüzlerce de mantıklı eleştiri vardır ama onlara cevap vermek yememiş.

-Tapatalk-

Burada eleştirdiğimiz futbolcuların hiçbirinin kişiliği ile ilgilenmiyorum semih kaya çok iyi bir insan olabilir ama gerçektende bunu takıma ilk geldiği günden itibaren söylüyorum galatasaray formasını giyecek kalitede değil.Halı sahada maçım olsa semihi gel oyna diye çağırmam o derece futbol bilgisi,tekniği,tecrübesi eksik bir oyuncu ve galatasaray onunla yola devam ettikçe gol yemeye ve kaybetmeye razı demektir.

Yapılan terbiyesizlik tabiki. Yalnız Semih' inde defans kurgusunu bozduğunu düşünüyorum. Devamlı bir yan pas ve kaleciyle oynama hevesi var. Muslera bile bazen hareketleri ile sitem ediyor.

GT-I9300 Tapatalk

Semih hala genç bir insan ve eleştirileri kaldırmayı öğrenmesi de hala zaman alacak bir süreç.
Bugün gördüm kendisini ve çok üzgündü , biraz da bıkkınlık vardı yüzünde , takımın durumundan olsa gerek ama bu terbiyesiz mesaj ve kendi kalesine gol atması da cabası olmuş olsa gerek.
Böyle genç neferlerimizi kaybetmek değil kazanmaya çalışmalıyız.

Ne olursa olsun böyle bir beddua etmemeli kimseye

adam yaptığı insanlık dışıda semih sen o rezil performans ve maçtan sonra twitter'da işin ne ? hoşunamı gidiyor yediğin küfürler felan ben öyle bir rezalete imza atsam değil twitter takım otobüsüne bile binemem( keza diğerleride farksız değil ama )

Boyle rezil oynayıp bide rezil kendi kalene gol atıyosun hala laf yetistirme derdindesin semih gereksizi

Yazık günah ya. Bu kafadaki insanları anlayamıyorum.
Nefret ettiğim bir insan hakkında bile bu denli konuşmaktan çekinirim, konuşmam. Düşünmem bile. Allah korkusu yok bence bu insanlarda.

Burada eleştirdiğimiz futbolcuların hiçbirinin kişiliği ile ilgilenmiyorum semih kaya çok iyi bir insan olabilir ama gerçektende bunu takıma ilk geldiği günden itibaren söylüyorum galatasaray formasını giyecek kalitede değil.Halı sahada maçım olsa semihi gel oyna diye çağırmam o derece futbol bilgisi,tekniği,tecrübesi eksik bir oyuncu ve galatasaray onunla yola devam ettikçe gol yemeye ve kaybetmeye razı demektir.

Okuyan da hali saha maclarina Ramos, Hummels, Godin, Kompany, Terry geliyor zanneder. Sen kimsin de Semih'i hali saha macinda almiyorsun. Abartma o kadar, aynaya bir bak kendine gel.

Konuya dönecek olursam, bu twit'i atan tam terbiyesiz ve utanmaz. Ama Semih'in cevap vermesini gerektirecek bir durum degil, hele böyle eyvallah lar cekerek...

Yazık günah ya. Bu kafadaki insanları anlayamıyorum.
Nefret ettiğim bir insan hakkında bile bu denli konuşmaktan çekinirim, konuşmam. Düşünmem bile. Allah korkusu yok bence bu insanlarda.

Ya abi suna cevap vermek mallık ya adamı değerlendirmeye gerek yok bence. Böyle insanlar var hiç mi kahvede maç izlemediniz.

Okuyan da hali saha maclarina Ramos, Hummels, Godin, Kompany, Terry geliyor zanneder. Sen kimsin de Semih'i hali saha macinda almiyorsun. Abartma o kadar, aynaya bir bak kendine gel.

Konuya dönecek olursam, bu twit'i atan tam terbiyesiz ve utanmaz. Ama Semih'in cevap vermesini gerektirecek bir durum degil, hele böyle eyvallah lar cekerek...

Bazı şeyleri anlatmak kafalarda yer edinmesini sağlamak için farklı anlatım teknikleri uygulanabilir ne demek istediğimi cümlenin içeriğinde anlayan anladı benim semihin yerine galatasarayda stoper oynamak gibi bir amacım olduğunu bu cümleden çıkarmış olmanız biraz abartı olmuş.Ancak konuya tekrar dönersek semihin amatör lig kapasitesinde bir oyuncu olduğunu söylemem sanırım sizin için daha betimleyici olacaktır.Saygılar

milyonlarca taraftarın içinden elbet çıkacak böyle davar herifler. semihin cevap vermesi saçmalık bence, yüzlerce olumlu twit e niye cevap vermiyor ? aşın artık şu duygusal yapınızı biraz ufkunuzu açın profesyonelleşin türk futbolcular. ulan ülkedeki her taraftarın sizi sevme gibi bi ihtimal olabilir mi veya her insanın düzgün olması ?

Geri
Üst Alt