Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Aynen öyle. Tebrik ediyorum. :005:
N5
Elbette küfür edende olacak. 25 milyon taraftarimiz var diyoruz. Cevap verme gitsin. Mecbur degilsiniz küfürbazlarla muhattap olmaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Tebrik ediyorum. :005:
N5
Burada eleştirdiğimiz futbolcuların hiçbirinin kişiliği ile ilgilenmiyorum semih kaya çok iyi bir insan olabilir ama gerçektende bunu takıma ilk geldiği günden itibaren söylüyorum galatasaray formasını giyecek kalitede değil.Halı sahada maçım olsa semihi gel oyna diye çağırmam o derece futbol bilgisi,tekniği,tecrübesi eksik bir oyuncu ve galatasaray onunla yola devam ettikçe gol yemeye ve kaybetmeye razı demektir.
Yazık günah ya. Bu kafadaki insanları anlayamıyorum.
Nefret ettiğim bir insan hakkında bile bu denli konuşmaktan çekinirim, konuşmam. Düşünmem bile. Allah korkusu yok bence bu insanlarda.
Okuyan da hali saha maclarina Ramos, Hummels, Godin, Kompany, Terry geliyor zanneder. Sen kimsin de Semih'i hali saha macinda almiyorsun. Abartma o kadar, aynaya bir bak kendine gel.
Konuya dönecek olursam, bu twit'i atan tam terbiyesiz ve utanmaz. Ama Semih'in cevap vermesini gerektirecek bir durum degil, hele böyle eyvallah lar cekerek...