Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Show yapmış semih aslında, hani ' bana böyle diyenlere bile eyvallahım var, evet kötü topcuyum ama iyi adamım ' mesajı vermeye calışmış. Bunu düşünen birine de ben iyi adam demem
Aynen öyle. Tebrik ediyorum. :005:Bu gibi bireysel satasmalari kötü performanslarini maskelemek için kullanmasinlar. Takimi batirip "taraftar benim üstüme geliyor" modundaki futbolcudan hayir gelmez. Milyonlarca taraftari olan camiadan birisi çikip böyle bir sey diyebilir. Bunlar olagan seyler. Ama oyuncular bu gibi satasmalari gündem degistirmek için kullaniyorsa çakallik yapiyor demektir.
Ha o kötü sen iyisin..
Semih'in istediği de buydu zaten cevap yazarken. "Düzgün elestirilere cevap veremeyeceğim, en acimasizini seçip duygu sömürüsü yapayım". İyi kurgu
"Eyvallah kardeşim" diyeceğine hayallerini yaktığı milyonlarca taraftardan özür dileyip, kendini geliştireceğini söylesin. Artistligin sırası değil. Bi de maçtan çıkıp telefona yapışmış "elinde tivit".
Semih'e o sözleri soyleyenin en ufak bi savunulacak yani yok ama Semih'in yaptığı da masum değil.
N5