Semih Kaya'ya Yapılan Terbiyesizlik

Murat SAN

Sarı Üye
1557490_860674360639343_8155752139279419341_n.jpg

Once insan olalim sonra futbol oynariz!!

Bence Semih Kayadan büyük terbiyesizlik/umursamazlık/şeyimde değilcilik/salla gitsincilik seçeneklerinden biri olmalı başlık !

Burdada farklı seyler yazılmıyor.. Nankörüz biZ nankör!... sanki adam elinden geleni yapmıyor, yeteneksiz görüyorsan alırsın yerıne daha iyisini oynatırsın. Bunu bizim mal taraftar bir türlü anlamıyor. Adam yeteneksizse yerine iyisini alacak YÖNETİM!.....

Gereksiz tweet.

Semih iyi adamdir, ama maalesef son derece kalitesiz bir stoper

Nankörlüğün kitabı yazıldı bugün ama bu başlıkta değil başka başlıklarda !

Bu yorumu yapan insan keşke anasından hiç doğmasaydı da bu yorumu da yapmasaydı...

Semih'i sabaha kadar eleştir. Tüm eleştirilere katılırım. Ama insanlara şeref, namus ve sağlık üzerinden darbe vurmaya çalışmayacaksın.

Bu gibi bireysel satasmalari kötü performanslarini maskelemek için kullanmasinlar. Takimi batirip "taraftar benim üstüme geliyor" modundaki futbolcudan hayir gelmez. Milyonlarca taraftari olan camiadan birisi çikip böyle bir sey diyebilir. Bunlar olagan seyler. Ama oyuncular bu gibi satasmalari gündem degistirmek için kullaniyorsa çakallik yapiyor demektir.

Her taraf tröl doldu, küfür ettirtmeye çalışıyorlar. Ediyoruz kardeşim ama içimizden.

Show yapmış semih aslında, hani ' bana böyle diyenlere bile eyvallahım var, evet kötü topcuyum ama iyi adamım ' mesajı vermeye calışmış. Bunu düşünen birine de ben iyi adam demem

Türk futbolundaki en büyük karakterlerden birine bunu söyleyip ve de bu söylemi destekliyosanız gerçekten yazık.

Kötü oynuyorsun diyebilirsin, yapıcı bir şekilde eleştirirsin ama böyle konuşmak büyük terbiyesizlik.

O herif insan değil evet hepimiz hemfikiriz ama Semihin cevap vermemesi gerekirdi. Az profesyonel olun be kardeşim,millete neler neler yazılıyor ne anası kalıyor ne bacısı kimse cevap vermiyor. Sen niye şu maçtan sonra twitter a koşup millete laf yetiştiriyorsun.

Semih'in istediği de buydu zaten cevap yazarken. "Düzgün elestirilere cevap veremeyeceğim, en acimasizini seçip duygu sömürüsü yapayım". İyi kurgu

"Eyvallah kardeşim" diyeceğine hayallerini yaktığı milyonlarca taraftardan özür dileyip, kendini geliştireceğini söylesin. Artistligin sırası değil. Bi de maçtan çıkıp telefona yapışmış "elinde tivit".

Semih'e o sözleri soyleyenin en ufak bi savunulacak yani yok ama Semih'in yaptığı da masum değil.

N5

Bu gibi bireysel satasmalari kötü performanslarini maskelemek için kullanmasinlar. Takimi batirip "taraftar benim üstüme geliyor" modundaki futbolcudan hayir gelmez. Milyonlarca taraftari olan camiadan birisi çikip böyle bir sey diyebilir. Bunlar olagan seyler. Ama oyuncular bu gibi satasmalari gündem degistirmek için kullaniyorsa çakallik yapiyor demektir.
Aynen öyle. Tebrik ediyorum. :005:

N5

Ha o kötü sen iyisin..

Semih'in istediği de buydu zaten cevap yazarken. "Düzgün elestirilere cevap veremeyeceğim, en acimasizini seçip duygu sömürüsü yapayım". İyi kurgu

"Eyvallah kardeşim" diyeceğine hayallerini yaktığı milyonlarca taraftardan özür dileyip, kendini geliştireceğini söylesin. Artistligin sırası değil. Bi de maçtan çıkıp telefona yapışmış "elinde tivit".

Semih'e o sözleri soyleyenin en ufak bi savunulacak yani yok ama Semih'in yaptığı da masum değil.

N5

Talha cevap vermiş sana

O herif insanligini unutmuş olabilir. Sen maç bitimi twitteremi giriyorsun. Cevap veriyorsun. Engellersin olur biter. Harbiden magdur durumda gibi görünmeyin.

Semihin kötü oyunu,bu şerefsizin yaptığını haklı çıkarmaz,bugün muslera sakatlansın diyen sözde Gslıları da gördük,aynı zihniyet burak inşallah ayağın kırılır diye dua da ediyor,Allah ıslah etsin ne diyelim,beddua döner dolaşır sahibini bulur.

Geri
Üst Alt