hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
Çeşit çok sanal alem de takmaya değmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih ise daha çok genç...
Ya murhancım, aldıkları paraları silah zoruyla mı alıyor bu futbolcular? Performansını eleştiririz ama verilen paraların suçlusu kesinlikle futbolcular değil. Kaldı ki alt yapımızdan gelmiş ve geleceğin kaptanı gözüyle baktığımız bir futbolcuya edilen laflar barbarca. Sahaya patlayıcı madde atıp maç tatil ettirenlerle aynı kefeye koyuyorum ben bu olayı. Vahşetin sanal ortama taşınmış halidir bu. İnsanlar acitasyondan bahsediyor, maç sonrasında hepimizden daha üzgün olan kesinlikle Semih. Ne olmuş yani, küfür mü etmiş cevap verirken? Efendice bir cevap vermiş, kellesini almadığınız kaldı. Küfür mü etmiş, şike mi yapmış, ırkçılık mı yapmış? Hangisi? Acitasyon yapmakla suçlanıyor, inanılacak gibi değil. İnsanlığımızı bu kadar kaybettik mi yahu?Galatasaray taraftarına yakışmayan sözler olabilir ama hak etmedikleri paraları alan,kendisini hiçbir şekilde geliştirmeyen zat-ı muhteremlere ne demeli?
Yıllık ücretlerde yaptıkları pazarlıkları herkes biliyor, şimdi bana duygusallıktan bahsetmesinler.
Maden işcileri gibi kelle koltuk geçinen insanlarımız varken bunlar hiçbirşey yapmadan cepleri dolduruyor.
GALATASARAY taraftarının gösterdiği tepki kesinlikle yetmez. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon.. Kısacası herkes bunlara bir tepki göstermeli.
Türk futbolu dibe vurmuş ve kulüplerimiz batmıştır.
Galatasaray taraftarına yakışmayan sözler olabilir ama hak etmedikleri paraları alan,kendisini hiçbir şekilde geliştirmeyen zat-ı muhteremlere ne demeli?
Yıllık ücretlerde yaptıkları pazarlıkları herkes biliyor, şimdi bana duygusallıktan bahsetmesinler.
Maden işcileri gibi kelle koltuk geçinen insanlarımız varken bunlar hiçbirşey yapmadan cepleri dolduruyor.
GALATASARAY taraftarının gösterdiği tepki kesinlikle yetmez. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon.. Kısacası herkes bunlara bir tepki göstermeli.
Türk futbolu dibe vurmuş ve kulüplerimiz batmıştır.
İşte burda kaybediyoruz biz. Genç falan değil 24 oldu adam. Avrupada genç futbolcu 16-17, bizde 27-28!
Ya murhancım, aldıkları paraları silah zoruyla mı alıyor bu futbolcular? Performansını eleştiririz ama verilen paraların suçlusu kesinlikle futbolcular değil. Kaldı ki alt yapımızdan gelmiş ve geleceğin kaptanı gözüyle baktığımız bir futbolcuya edilen laflar barbarca. Sahaya patlayıcı madde atıp maç tatil ettirenlerle aynı kefeye koyuyorum ben bu olayı. Vahşetin sanal ortama taşınmış halidir bu. İnsanlar acitasyondan bahsediyor, maç sonrasında hepimizden daha üzgün olan kesinlikle Semih. Ne olmuş yani, küfür mü etmiş cevap verirken? Efendice bir cevap vermiş, kellesini almadığınız kaldı. Küfür mü etmiş, şike mi yapmış, ırkçılık mı yapmış? Hangisi? Acitasyon yapmakla suçlanıyor, inanılacak gibi değil. İnsanlığımızı bu kadar kaybettik mi yahu?
Murhan sen şimdi adam bu parayı kazanıyor diye bu adama beddua edince doğru mu yapmış oluyorsun? O zaman git bu yeteneksiz adama bu kadar para teklif edene, ilk 11 de oynatana küfür et. Ayrıca küfür farklı beddua farklı şey bunu unutmamak gerekir. Kör olsun, gebersin, gibi laflar ki bu gerçekten yaşanmış bir olayın ardına söyleniyor söylenmemeli...
En nefret ettiğim adamlardan birisidir mesela Ümit Özat... Adam kalp krizi geçirdi... Ona bile ulan keşke o krizde geberseydin falan diyemem ben... Dememek de gerekir. Adamı sevmezsin, sevmezsin... Beddua etmek zorunda değilsin...
Her neyse... Ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım... Ama yaptığım bir hatadan sonra bana söylenebilecek en ağır söz Allah .... versin demektir. Kimseye söylemem ve söyletmemeye özen gösteririm...
Ben Semih veya herhangi bir futbolcuya hakaret etmedim, isim belirtmedim. Genel olarak hitap ettim. Böyle aglamakla olmaz o isler. Isini dogru yapmayan adam ne olur? Kovulur degil mi is hayatinda?
O taraftara gelecek olursam; Kesinlikle o sözleri tasvip etmiyorum ama macin getirdigi gerginlik ve skorun üzüntüsüyle patlamis adam. Sözleri sert olsa bile tepkisini anlayabiliyorum.
Burada benim ve sizin anlatmak istedikleriniz neredeyse ayni ama olaylari biraz farkli yorumluyoruz. Beddua falan nedir? Bunu kimse tasvip etmiyor, etmemeli. Silah zoruyla oynatan elbette yok ama sen neden kendini gelistirmiyorsun? Semih Kaya özelinde degil bu söylediklerim. Türkiye'de top oynayip son 2 yilda gelisim kaydeden oyuncu var midir? BENCE YOKTUR. Bu futbolculara verilen ücretler fazla ama biraz olsun hak etmeye gayret etsinler.. Galatasaray hem ceplerini dolduruyor hemde performans alamiyor bu adamlardan! Neden?
Taraftar artik bir yerde tepki göstermeli. Ama nerede? Passolig nedeniyle kimse protesto etmeye cesaret edemiyor, Gezi gibi olaylarda taraftar gruplari hep bir olup güzel mesajlar vermisti. Artik taraftar gruplari stada alinmiyor. Passolig hedefine cok güzel ulasti. Artik hicbir grup toplanip protesto yapamaz hale geldi devlet sebebiyle. Yurt disinda yapilan az bir protesto ise bize büyük ceza getirecek. Bu olaylara ragmen susan ve tepki göstermeyen Istanbul'daki taraftarlar artik baska takim tutsun istemiyorsa.