Semih-Koray: Sizin Görüşünüz?

Tamam ama Hakan-Semih ikilisi oynadı bu sene veya Chedjou veya Gökhan. Geçen sene Semih-Dany oynadı düşünün yani.

Üstelik CL için sizce Töre-Olcan kanatları yeterli mi?

tabıkı töre olcan kanatlrı yeterlı degıl.ama şampiyonlar lıgınde defans çok önemli.barca real bayern gıbı bır takım çıkar unutamayacagımız buyuk bır hezımete uğratı verırler.bizim bütçemizdeki bir takımın deplasmanda şl de komple defans yapıp bulursa kontradan gol aramaktan başka caresi yok bence.semih korayın şl de çok yetersiz olacagını düşünüyorum.

semih in performansını gördük biliyoruz öyle veya böyle lig için yeterli koray tam bir kapalı kutu durumunda hazırlık maçlarında bu 2 li denenmeli duruma bakılmalı tecrübe acısından bir sıkıntı olabilir oda ancak cl maçlarında başımıza bela açar bizim takım olarak eksiğimiz oyunun hucum tarafında ataklarda drogba elmander tarzı adamlar olmadığı sürece ilerde top tutmakta takım olarak hucuma cıkmakta zorluk çekiyoruz çünkü gerçek anlamda kanat oyuncularımız yok ortasaha 3lümüz ise (melo sneijder selcuk) ya ağır kalıyor yada kolay çözülüyor (pas trafiği anlamında) o sebepten ötürü eldeki defans oyuncularıyla devam edilebilir

tahminimce gerekli transferler 1 yerli 1 yabancı kanat 1 yabancı forvet (elmander drogba tarzı ilerde tek oynayacak top tutacak)

oyun şablonu olarakda 4 2 3 1 gayet idealdir ligimiz için

selcuk melo gerektiğinde defansı 6 larken ataklardada dönüşlü olarak ileri cıkabilir böylece sneijderdende maksimum verim alıcağımız taktiğe dönmüş oluruz forvet arkası sihirli işleri yapcak adam

ama önemli olan kesinlikle kanatlar devşirme adamlar olmamalı tam anlamıyla kanat olacak fakat burdada yabancı sınırlaması bileğimizi büküyor

muslera melo telles sneijder desek 4 yabancı dolu 1 yabancı kanat desek 5 etti ki tek forvet oynayacak yerli forvet yok top saklıcak döncek etcek burakla o iş yürümez yabancıyı forvete ayırsak bukezde olcan töre 2 lisine kalıyoruz transferdeki ben onlarında cok iş yapcağını düşünmüyorum

Şu an direkt isim veremem ama 29-32 yaş arası, 4-4.5 m euro bonservisi geçmeyecek, yani fazla maliyeti olmayan, ligde de zaman zaman yedek oturmaya sorun çıkartmayacak, şampiyonlar liginde biraz tecrübesi olan yabancı bir stoper alınması gerektiğini düşünüyorum. Kiralama yoluna da gidilebilir fark etmez, hatta öyle daha da güzel olabilir.

Bu oyuncunun ligdeki diğer yabancıların form durumu, ceza veya sakatlık nedeniyle açılacak kontenjanla oyuna sonradan girmeleri de dahil 20-24 arası maça çıkması yeterli olur. Bu yolla bu gençlerimiz (Koray, Semih) gerek maç içerisinde onun partneri olarak gerekse de antrenmanlarda kendisinden birçok şey öğrenip kendilerini geliştirme imkanına sahip olabilirler.

Diğer tarafta Semih&Koray ikilisinin başarısız olma ihtimali de var. Bu yabancı stoperimizle de ilk 17 haftayı riske atmamış olur, istemesek de yaşanması halinde önlemimiz de hazır olur.

Mexes

Muhtemelen Olcan transferi için takımın yarısını vereceğiz. TS'de izleriz.

Stoperde yabancı oynatmamız zor zaten en uygun 2'li Semih Koray gibi gözüküyor.Serdar Taşçı riskine de girmek lazım.

tapatalk

Olmaz. Koray daha tecrübesiz ve Semih ancak tecrübeli, fiziksel anlamda güçlü oyuncu yaninda iyi oynuyor genelde.

Bence Semih, Korayla daha çok rotasyon yapmasi lazim.

Türkiye içerisinde her türlü götürürler. Ama ŞL'de Chedjou falan oynarsa, maç eksikliği tarzı sorunlar yaşar.

Avrupa'da büyük risk, Türkiye'de tamam kısacası.

Şu an direkt isim veremem ama 29-32 yaş arası, 4-4.5 m euro bonservisi geçmeyecek, yani fazla maliyeti olmayan, ligde de zaman zaman yedek oturmaya sorun çıkartmayacak, şampiyonlar liginde biraz tecrübesi olan yabancı bir stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.

eeee var zaten öyle bir tane... :)

Semih-Koray bana göre Semih-Toprak dan daha iyi olur.

I am the one who knocks!

Koray'ın geriden oyun kurma gibi bir sıkıntısı yok.Bunu net olarak gördüm(k).Ama oyun kurmanın yanında agresif ve sertliğini göremedik kısa sürede.Zaten neden o kadar az oynatıldı onu da anlayabilmiş değilim.Bende yabancı stoper alınmasına karşıyım(Doria olursa ne ala).Ama kesinlikle Uğur Demirok alınmalı.

Korayi cok izleyemedik. Semih bu sezon hayalkirikligi yaratti.

Tapatalk

Ligde olur mis gibi kimler nelerle oynuyor. Bu ikili erkanj merkani durduramayacaksa su seviyede zaten bosa avrupa demiyek. Chedjouda arti ucte durur mis gibi. Ben korayin her turlu oynamasindan yanayim. Bence semih ve omerden iyi olacak oynatirsak

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Koray için bu önümüzdeki seneyi de atlattık mı, tamamdır. Ondan sonra yeni sözleşme ve artık takımda direkt oynar. Tabii bu sene hiç oynamasın demiyorum, 10-15 maç falan elbet oynar. Bu süreçte Semih'in önümüzdeki yılda artık iyice futbolunu olgunlaştırmalı. Ondan sonra neden olmasın.

clde çeyrek final hedefleyen bi takımda 2sinin as olmasının mümkünatı yok gibi büyük risk.

Geri
Üst Alt