semih şentürk

Cevap: # Semih Şentürk

Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk'e Nurullah Sağlam'ın isteğiyle 4 yıl için toplam 10 Milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Kaynak : Ntvspor

Spikerler adını Semiş diye okumayacaksa gelsin.

Serveti Gökhan Zanı alan klüp bunu da alır.

Su adamın sözlesmesini 1 1 1 uzata uzata her sezon aynı b.kun laciverti olan muhabbete yer veriyorlar ayar oluyorum

bu adamın ismiyle konu açmak bile küfür etmeme sebep

Mersin' im alacak Semihi, uzak durun la Semih' ten. Bize Drogba gelecek Allah' ın izniyle.

Konu Hasan Doğan Türk Futbol Forumu'na taşınabilir bence.

Cevap: #Semih Şentürk

öyle olsaydı yedeklerde ömrünü geçirmezdi.

O onu oynatmayanların sorunu.Zamanında Kezman'ın Anelka'nın arkasında çürümeseydi daha iyi olurdu.Gelir gelmez o ayrı konu ama Fener formasını haketmeyecek kadar karakterli bir oyuncu bence Semih.

semihi bende beğeniyorum,karekterli bir insa ama şansı yok fenerde,ayrıca terimin gözdelerinden.Bize gelirse çok iş yapar,kazımda semihde terimin yönetiminde çok büyük işler yapabilir.Kazım ilk geldiğinde onun gelmemesini isteyenlerin başındaydım ama terim ile kazım bir başka oynuyor,ayrıca kazım istediği zaman sahaya ağırlığını koyabilen bir oyuncu,tek handikapı özel hayatı onuda düzene soktuğu zaman kazımda verimli olabilir yeni sezon için.

Kazım her türlü Reis'dir. Gelmesini en çok isteyenlerdendim. Yalnız Semih'i hiç istemem ki böyle de bir gündem yok zaten.

Genç Semih gelsin iyidir. Biraz da bizim yedek kulübesinde uyusun :D

giphy.gif

adam izmirli ana babası hala burada yaşıyor. o kaçırmayacak da kim kaçıracak?

Geri
Üst Alt