# Semih Şentürk

Cevap: # Semih Şentürk

Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın forveti olmalıdır eğer imkan varsa.

Her şeyden önce kendisine güvenildiğinde 20 gol ve 15 asisti gözü kapalı yapacak bir oyuncu. Bu rakamların artması Elmander, Arda Turan gibi isimlerle çok uyumlu bir forvet olacağı içten bile değil. Üstelik Fatih Terim Semih Şentürk'ü hakikaten derinlemesine tanıyan ve doğru kullanmayı bilen bir teknik adam. Şu sezona kadar hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olmayan Semih eğer elinden tutulursa potansiyelinin bu ana kadar ortaya koyduğundan çok daha fazlası olduğunu gösterecektir.

Evet Drogba ayrı bir alem. Adam resmen bir fenomen. Ama Türkiye Ligi için 33 yaşındaki bir oyuncuya senelik 6-7 milyon EU verilmesi bence çok da gerekli değil. Seneye 34 yaşında Avrupa'da ne performans göstereceği bilinmez. Muhtemelen Türkiye Ligi'nde ki kaypak ortamı da göz önünde bulundurursak önümüzdeki sezona büyük fiziksel düşüş yaşayacaktır.

Yola Semih, Baros, Elmander ve yapılacak bir yerli forvet transferiyle mesela paraları Drogba'ya vermek yerine Gaziantep'e kaptırdığımız 20 yaşındaki Cenk Tosun'a vererek devam edebiliriz. Akıllı bir Avrupa klübünün transfer politikası çünkü böyle olur. Üstelik yabancı kontenjanımızı çok verimli olacak bir hamle ile korumuş oluruz. Hala mı paramız var, çok önemli bir oyuncu mu almak istiyoruz... Mükemmel bir sağ açık, mükemmel bir orta saha oyuncusu yada Carvalho gibi bir defans peşinde koşalım.

Ama önümüzde Semih gibi ligde, Avrupa'da gözünü kırpmadan golleri atacak, attıracak bence kusursuz bir forvet varken onu görmezden gelmeyelim. Ayrıca dip not olarak belirteyim ki Fenerbahçe'ye atacağımız gol umrumda değil. Klübü Hıncal Ulucun tabiriyle Çatladıkkapı Spor olsaydı da aynı şeyleri yazacaktım. Tüm foruma günaydın. Güzel haberlerle dolu bir gün dileğiyle.

Pektemek varken Semihi almaya hiç gerek yok

Pektemek varken Semihi almaya hiç gerek yok

Aynı tarz adamlar değil. Semih topla driplingi olan, mesafe katetmeyi seven bir forvet değil her şeyden önce. Açıkcası ben kendisini Crespo'ya benzetiyorum. Her zaman doğru yerde, doğru vuruşu yapan, kısa mesafede yüzü kaleye dönük de oynayabilen ama sırtı kaleye dönük çok iyi oynayabilen, en az gol vuruşu kadar asistçi bir forvet. Üstelik hiç pes etmeyen ve bu özelleğiyle bile çok maçı çevirecek bir oyuncu.

Ama doğru Fenerbahçe'de oynadı. Kendisine gözlerimizi kapamamız için mükemmel bir neden...

Aynı tarz adamlar değil. Semih topla driplingi olan, mesafe katetmeyi seven bir forvet değil her şeyden önce. Açıkcası ben kendisini Crespo'ya benzetiyorum. Her zaman doğru yerde, doğru vuruşu yapan, kısa mesafede yüzü kaleye dönük de oynayabilen ama sırtı kaleye dönük çok iyi oynayabilen, en az gol vuruşu kadar asistçi bir forvet. Üstelik hiç pes etmeyen ve bu özelleğiyle bile çok maçı çevirecek bir oyuncu.

Ama doğru Fenerbahçe'de oynadı. Kendisine gözlerimizi kapamamız için mükemmel bir neden...

çok haklısın söylediklerinle Semih tartışmasız en iyi yerli forvet. adamda herşey var ama kıymeti bilinmiyor. Topsuz alanda çok iyi, oyunu adeta okuyor ya.. ama nede olsa fenerde oynuyor direkt çizelim biz...

Gelmesini istemiyorum ama adam sonuçta milli oyuncu , milli futbolcularda alabildiğimiz kadar almamız gerek.

Pektemek gelmediğine göre, Sercan da alınmayacağına göre geriye yerli olarak Semih kalıyo. Ama geleceğini sanmıyorum.

semih gelmez,necati veya mevlut gelir.

Allah korusun,gelmesin.Saha içinde Lugano,Emre gibi çirkeflik yapan birisi değil saygı duyarım ama bizde oynayacak kalitede değil bence.

gelsin ama yine yedek kalacak yine aynı muhabbetler dönecek

başka takıma gitsin

bize gelirse yine yedek kalır,ama çok çok iyi bir alternatif Semih..

Fenere çok büyük kapak olur.Şimdi onların paçası tutuştu pektemeği kaptırınca.İnsallah alırız

Lig uzun bir maraton, ve diger takimlara göz atarsak durum vahim. Herifler leblebi gibi transfer yapiyor, Antep bile Yasin'i almis. Semih ilk 11 oyuncusu olmasa bile, cok kaliteli bir yedek. "Fenerbahce'de oynamis adami ben istemiyorum yeeeaaa" deyip duygusalliga hic gerek yok, eger sampiyon olmak istiyorsak. Ilk 11 haric, yedeklerimizin de kaliteli olmasi lazim. Bonservisi elinde, ligimizi cok iyi taniyor ve üstelik yerli. Bu tarz adamlari almak zorundayiz. Üstelik, Semih'in bize karsi saygisizlik yaptigini da görmedim.

Forvet hattında; Baros, Elmander, Anıl ve Sürpriz yabancı forvetimiz var ve olacakken Semih fazlalık görünebilir. Lakin ben de alınmasını isterim.

Forvet hattında; Baros, Elmander, Anıl ve Sürpriz yabancı forvetimiz var ve olacakken Semih fazlalık görünebilir. Lakin ben de alınmasını isterim.

Stancu'ya satıldı gözüyle bakıyoruz yani. Sürpriz yabancı da Drogba mı :) Bence 3 yabancı hakkını forvete harcamak saçmalıktır.

Gelmemeli ve inşallah da gelmez. Ayrıca F5e kapak falan da olmaz, onu geçiniz.

Ben derimki gelsin otursun.. Fatih hoca ile milli takımdaki gibi oynarsa süper olur. Yani kalitesi ortada ve bildiğimiz bir oyuncu.. Ama bir şartla alınmalı. Fenerbahçe'den artık 'o takım' diye bahsedecek..

Geri
Üst Alt