# Semih Şentürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Semih Şentürk

Yedek kulübesinde oturtsan ayrı dert oturtmasan ayrı dert.

Gelsin buyursun. Golü iyi koklar, iyi golcüdür ama gelir mi orasını bilemem. Sercan'dan daha ucuza geleceği kesin :)

Semih çok yararlı olabilir bizde.Bu sene form düşüklüğü var ama bunda Daum'unda büyük payı var.Eski Semih Türkiye'nin iyi forvetlerindendir.

Gol atmak için kılı kırık yaran takımımıza çok basit gol atabilen şanslı bir oyuncu olarak çok yarar sağlar

Ne Semih'i ya, Fenerbahçe'nin en karaktersiz oyuncusu belki de. Ayrıca bence kocaman bir balon, Güiza'dan bile kötü. Semih'i alacağıma sezon sonu sözleşmesi biten Halil'i alırım.

Semih Türkiyenin en iyi yerli forvetlerinden biridir.boşa çıkıyor;alınmasında büyük fayda var.Üstelik türk futbolcunun 31'den sonra pilinin bittiğini varsayarsak dolu dolu 4 sene iş görür.

Arda'ya yapilanlari hic unutmadim, sevmiyorum o kadar:D

Uygun bir maasi kabul ederse buyursun oynasin ama as forvetimiz daha iyi olmali

Alınsın, en aından Baros a yedek veya zaman zaman Barosla beraber kullanacağımız yerli bir forvetimiz olur. Forvette vereceğimiz paraylada 2 süper ortasaha oyuncusu alırız. Bence Yerli olarak Semih ve HamitA. bize yeter.

Haber doğru ise konuşuyorum..Semih gelirse iş yapar..Ayrıca efendi biri..Zaten semih'e çok üzülüyorum..Form tutarsa f5 liler saç baş yolarlar

semih senturk bize gelirse bence ali sami yende emre euroglu alkislanmali cunku ikisi arasinda hic bir fark yok

gelirse semihe lafım yok ama bence paraya kıyıp sercan ve volkan şen'i mutlaka almalıyız...

Semih'i çok beğeniyorum ve Fenerbahçe'nin onu oynatmayarak herşeyden önce kendi takımına yazık ettiğini düşünüyorum. İyi bir forvetin yarattığı fark Baros'la birlikte görüldü. Guiza ve benzeri ısrarlar hep sarı lacivertlilere zarar verdi.

Ama Semih'in çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünürken bir yandan da Galatasaray'a transferini istemiyorum. Bu fanatikçe nedenlerle değil. Bizde iyi performans gösterebileceğini de düşünüyorum fakat zaten adamın kendi takımından ayrılma nedeni ilk 11 oyuncusu olamaması. Bizde de ben ilk 11 de oynayabileceğini düşünmüyorum. Baros varken Semih yedek klübesinde oturur. Bu da yeni bir sorunlu oyuncu demektir. Ayrıca Arda ve Semih'in yakın arkadaş olması yine bir sürü pas atmıyor dedikoduları çıkaracak takımı karıştıracaktır. Baros bir şekilde takımdan ayrılırsa forvet mevkisini emanet edebiliriz kendisine ama Baros varken bu takımda Semih bence sorun olur.

Bence gelmemeli, gelecekse de ben çocukluğumdan beri Galatasaray'lıyım, şeklinde bir açıklama beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt